Τα σημερινά Δρώμενα

Τα σημερινά Δρώμενα

 

"Sahman-Grenze-Kuş" της Jasmin İhraç

Η solo performance Sahman-Grenze-Kuş της Jasmin İhraç έχει ως σημείο εκκίνησης τα ερείπια της Ani, στα σύνορα της Αρμενίας με την Τουρκία. Εξερευνά το θέμα των συνόρων, της παράδοσης, των θραυσμάτων της μνήμης και τις πνευματικές και ιστορικές επιπτώσεις στο τοπίο.

 

Πληροφορίες: 28 &29 Νοεμβρίου, ώρα 21:00 στον Πολυχώρο ΚΕΤ, Eισιτήρια: Κανονικό: 8€
Φοιτητικό, άνω 65, κάρτα ανεργίας, ΣΕΗ, ΣΕΧΩΧΟ: 5€

 

Ο Γιάννης Σμαραγδής μιλά για τον “Καζαντζάκη”

2017 – Έτος Καζαντζάκη. Ο Γιάννης Σμαραγδής δημιουργός της ταινίας "Καζαντζάκης", πέντε ημέρες μετά την επίσημη προβολή της ταινίας, έρχεται με τους συντελεστές της να συνομιλήσει με τον Γιάννη Μπασκόζο, τον Μάκη Προβατά και τον κριτικό κινηματογράφου Γιάννη Ζουμπουλάκη.

 

Πληροφορίες: 28/11/2017 ώρα 21:00, Είσοδος ελεύθερη

 

Κωνσταντίνα Χριστοπούλου στον Σταυρό του Νότου Club

Η Κωνσταντίνα Χριστοπούλου ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club παρουσιάζοντας το πρώτο της άλμπουμ, "Όλα ξεκινάνε τώρα" στο οποίο υπογράφει η ίδια τους στίχους και τη μουσική όλων των κομματιών.

 

Πληροφορίες: 28/11/2017 ώρα 21:30, Τιμή εισόδου στο μπαρ: 10€ (με μπύρα-κρασί)

 

Μια βραδιά για το κρασί με τον Γιώργη Χριστοδούλου

Τη μουσική της βραδιάς θα επιμεληθεί ο τραγουδοποιός/ ερμηνευτής Γιώργης Χριστοδούλου, με γαλλικά και ελληνικά τραγούδια, με θέμα και αφορμή την αγάπη για το κρασί, όπως "Mon amant de Saint Jean", "Θέλω να πιω από το ποτήρι σου" και "Ακόμα ένα ποτηράκι". Σε συνεργασία με το Οινοποιείο SEMELI, θα υπάρχουν συγκεκριμένες ετικέτες κρασιών που θα συνοδεύουν ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού με εκλεκτές επιλογές γεύσεων, από την έμπειρη ομάδα της κουζίνας του Black Duck.

 

Πληροφορίες: 28/11/2017 ώρα 21:00 στο Black Duck Multiplarte, Κρατήσεις: 210 3234760