Home BLOGS Από τα φλας της δημοσιότητας στο… ράσο!

Από τα φλας της δημοσιότητας στο… ράσο!

0
1379

Αποτίναξαν από πάνω τους καθετί που θύμιζε την άλλοτε λαμπερή ζωή τους και αφοσιώθηκαν για πάντα στον Θεό, φορώντας το ράσο της μοναχής, καθώς ανακάλυψαν μέσα τους πως η πίστη είναι αυτή που τις αγαλλιάζει και τις μπολιάζει με περισσότερη όρεξη για ζωή.

Επική φάρσα για πολλαπλά καρδιακά έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες!

 

Δες μερικές από αυτές:

Μαίρη Αλεξοπούλου, μοναχή Θεονύμφη

Γνώρισε τη δόξα τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 και ως τα 42 χρόνια της κατάφερε να συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Δυστυχώς, όμως, ο πρόωρος θάνατος της 18χρονης κόρης της σε τροχαίο δυστύχημα την έκανε να καταλάβει ότι όλα είναι μάταια κι έτσι ακολούθησε τον δρόμο του μοναχισμού.

 

Αννια Φυσσούν, μοναχή Πορφυρία

Η ζωή πριν από δεκατρία χρόνια για την Αννια Φυσσούν ήταν εντελώς διαφορετική, αφού η πανέμορφη κοπέλα είχε κληρονομήσει όλο το ταλέντο του πατέρα της Πέτρου Φυσσούν, αλλά και του παππού της Κώστα Χατζηχρήστου.

Τα πάντα, όμως, άλλαξαν ξαφνικά… Το γλυκό κοντοκουρεμένο ξανθό κορίτσι εγκαταλείπει τα εγκόσμια και κλείνεται σε μοναστήρι της Βοιωτίας ως μοναχή Πορφυρία.

Ναταλία Λιονάκη, μοναχή Φεβρωνία

Για το απόλυτο είδωλο της δεκαετίας του 2000, την πανέμορφη ηθοποιό Ναταλία Λιονάκη, ήταν θέμα χρόνου να φορέσει τα ράσα της μοναχής.

Μπορεί να πέρασαν συνολικά οκτώ χρόνια από τον πολυετή αγώνα της μέχρι την κουρά της τον περασμένο Αύγουστο, όμως μόνο εκείνη ξέρει πόση υπομονή και πίστη έδειξε, ώσπου να λάβει το χρίσμα και να μετονομαστεί σε μοναχή Φεβρωνία.

 

Belle Amie: Για τους νοσταλγούς μιας άλλης εποχής