Home BLOGS Cabaret Voltaire: Το μοναδικό ντανταϊστικό στέκι στην Αθήνα

Cabaret Voltaire: Το μοναδικό ντανταϊστικό στέκι στην Αθήνα

0
1612

Με αφορμή το αφιέρωμα στο κίηνημα του ντανταισμού που σαν σήμερα ιδρύθηκε επίσημα, στο Cabaret Voltaire της Ζυρίχης, έχουμε να σας προτείνουμε υπάρχει ένα μπαρ, μουσική σκηνή στην Αθήνα που φέρει το όνομα Cabaret Voltaire και όχι τυχαία φυσικά! Στην οδό Μαραθώνος 30, στο Μεταξουργείο, σ’ έναν χώρο που υπήρξε το ατελιέ του πρόσφατα χαμένου ζωγράφου Γιάννη Μίχα, ο δημοσιογράφος Γεράσιμος Ζαρκάδης κι η εικαστικός Έλενα Αυγερινού, αποφάσισαν να αναβιώσουν το «Cabaret Voltaire και τα κατάφεραν! Οργανώνουν βραδιές που περιλαμβάνουν από ρεμπέτικά, μέχρι blues, jazz και με αυτή τη λογική περιμένουν και ο κόσμος που επιλέγει το μαγαζί τους να προέρχεται από διαφορετικά περιβάλλοντα και ακούσμα τα και να είναι μοναδικός, δικός του;, ένα κοινο – μωσαϊκό ανθρώπων που ακούν metal, rock n roll, βαριά λαϊκά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

 

 

54095967_smouu-55et-0npgu00t7pnlpj5e20mlgltpu5lkdrdo.jpg

 

Ο χώρος είναι θαυμάσιος, η διακόσμηση βαριά, γεμάτη συνθέσεις και άποψη αισθητικής, ενώ καλό θα ήταν όποιος δεν το γνωρίζει ή δεν έχει περάσει ούτε ένα βράδυ εκεί, να τσεκάρει στη σελίδα του facebook τις εκδηλώσεις που ετοιμάζουν γιατί κάθε φορά συναντάς κάτι διαφορετικό.

 

Γι’αυτό τους στηρίζω και είμαι θαμώνας! Γιατί είναι οι μοναδικοί που τόλμησαν ένα τέτοιο όνομα για μπαρ στο κέντρο της Αθήνας και μέχρι στιγμής τα πάνε περίφημα!

 

 

cabaretvoltaire-logo_jpg_522x363_q85.jpg

 

Διεύθυνση: Μαραθώνος 30, Κεραμεικός, Αθήνα

 

Email: goo.gl/QK94T

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.cabaretvoltaire.gr/

 

Τηλ.: 210-5227046