HomeBLOGSΔες τα 6 πιο απίθανα μέρη του σώματος στα οποία κάνουν πλαστική

Δες τα 6 πιο απίθανα μέρη του σώματος στα οποία κάνουν πλαστική

Η αλήθεια είναι ότι οι πλαστικές και τα botox έχουν κυριεύσει το χώρο του θεάματος και οχι μόνο, σε άντρες και γυναίκες. Μου μπήκε λοιπόν το μικρόβιο της αναζήτησης για το θέμα των πλαστικών και τι τι ιδιαίτερο είναι αυτό που εξιτάρει τους ανθρώπους και παθαίνουν εμμονή. Κάνοντας λοιπόν τη σχετική έρευνα σε φίλους γιατρούς, το focus μου μετατοπίστηκε από την εμμονή στην πλαστική χειρουργική και την ιδιαιτερότητα της και πήγε στα σημεία που πολλοί επιλέγουν για να την εφαρμόσουν μιας και μου φανηκαν απίθανα και μη ρεαλιστικά. Και όμως, δειτε 7 “κουφά” σημεία που ο κόσμος κάνει πλαστική, σύμφωνα με τους γιατρούς:

 

1. Αστράγαλοι: Το λίπος ακριβώς πάνω από τους αστράγαλους. Μιλάμε για ένα πολύ δύσκολο σημείο, όπου συσσωρεύεται λίπος και θέλει αρκετή γυμναστική για να φύγει. Με την πλαστική, πολλοί ασθενείς μιλάνε για έντονο πόνο και μεγάλο χρονικό διάστημα αποθεραπείας.

 

2. Λοβοί αυτιών: Οι λοβοι των αυτιών είναι ένα σημείο το οποίο με τη χρήση βαριών σκουλαρικιών ή από τραύμα χαλαρώνουν έντονα Επίσης είναι και ένα σημείο που γερνάει το ίδιο με το πρόσωπο και προδίδει την ηλικία. Οι λοβοί των αυτιών θεραπεύονται με λέιζερ σε μία θεραπεία που μπορεί να τραβήξει από 4 εως 12 μήνες. Κάποιοι την έκαναν και για 2 χρόνια.

 

3. Γέμισμα πατούσας: Και όμως εί΄νάι αληθινό. Στις μεγαλουπόλεις όπου οι γυναικες φοράνε ψηλά τακούνια, υπάρχει η πλαστική επέμβαση αυτή με την οποία είναι σαν προσθέτει ένα έξτρα μαξιλάρι στα πόδια σου για να ανακουφίζονται από τη πολύωρη χρήση τακουνιών. Η επέμβαση αυτή, βάσει της οποία γίνεται έκχυση υγρού στην πατούσα, είναι πειραματική για πολλούς γιατρούς και δε θα πρεπε να γίνεται.

 

4. Σαγόνι: Τι ηλικία και οι ρυτίδες, τι ότι πολλά είναι μεγάλα, το σαγόνι λόγω μορφασμών είναι ένα σημείο που φαίνεται. Πολύς κόσμος θέλει να τροποποιήσει αυτό το σημείο για να μη ρυτιδιάσει και καταφεύγει στην πλαστική. Με μια ενεσούλα – είναι αρκετή –  το δερματάκι τσιτώνει μια χαρά.

 

5. Λίπος στα γόνατα: Εδώ μιλάμε για λιποαναρρόφηση. Επειδή τα γόνατα στις γυναίκες είναι ένα σημείο που το προσέχουν όλοι, πολλές γυναίκες παθαίνουν εμμονή. Έτσι η μοναδική λύση, αφού η γυμναστική σαν λύση φαντάζει δύσκολη, είναι η πλαστική. Σε 2 μέρες πάντως νγαίνει από το νοσοκομειο. Επειδή είναι μικρή επέμβαση συνήθως συνοδεύεται και από πλαστική σε άλλα σημεία.

 

6. Ζάρες στο λαιμό: Το λίφτινγκ της Νεφερτίτης. Ο λαιμός προδίδει τα χρόνια και την ηλικία. Γνωστό για χρόνια. Με το συγκεκριμένο λίφτιν , οι ρυτίδες φεύγουν και ο λαιμός “τσιτώνει”. Φυσικά να είστε σίγουρες ότι μάλλον θα ξετσιτώσει.

 

Δεν με ενδιαφέρουν οι πλαστικές και ποιοι τις κάνουν. Σημασία έχει να είναι καλά ο άλλος με τον εαυτό του. Στο να καταφύγει βέβαια να τον αλλάξει, μάλλον δεν ειναι. Πάντως η πλαστική χειρουργική είναι μία μεγάλη ενοτητα της ιατρικής, ειδικά όταν έχει να κάνει με θέματα υγείας και πρέπει από όλους μας να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα.

 

Με πολλή αγάπη,

 

Ο παρατηρητής

Διαβαστε επισης

loading...