HomeBLOGSΓια αυτό τον κόσμο παλεύουμε; Πόσο τραγική αυτή η είδηση για τους...

Για αυτό τον κόσμο παλεύουμε; Πόσο τραγική αυτή η είδηση για τους Αμερικάνους;

Το να μην ξέρεις τι είναι ακριβώς αυτό που τρως είναι κάπως λογικό, από την άποψη του ότι αν δεν το έχεις παράξει μόνος σου, δεν είσαι ποτέ 100% σίγουρος για αυτό. Αυτό που δεν είναι λογικό είναι ένα σεβαστό ποσοστό ανθρώπων, οι οποίοι κατά τύχη είναι και όλοι Αμερικάνοι, να πιστεύουν ότι το σοκολατούχο γάλα, προέρχεται από καφέ αγελάδες.

 

Ειλικρινά! ΕΝΗΛΙΚΕΣ! Μία έρευνα από το Αμερικάνικο Κέντρο Γαλακτοκομικών, έδειξε ότι ένα 7% των Αμερικάνων πιστεύουν ότι το σοκολατούχο γάλα προέρχεται από καφέ αγελάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post. Ένα 7% των Αμερικάνων, πιστεύει ότι με κάποιο τρόπο, οι αγελάδες αναμιγνύουν κακάο, γάλα και ζάχαρη μέσα τους και όπως είναι καταλήγει στα μπουκάλια για δική τους ευχαρίστηση. Φυσικά δεν ρώτησαν για άλλες γεύσεις γάλακτος…

 

Και αν νομίζετε ότι ένα 7% δεν είναι δα και πολύ, χαστουκίστε τον εαυτό σας, πρώτον γιατί ακόμα και ένας ενήλικας να ήταν που το πίστευε αυτό θα ήταν απορίας άξιο, και δεύτερον γιατί το 7% αντιστοιχεί σε 16,4 εκατομμύρια ανθρώπους!!!

 

Αυτοί οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να οδηγούν, να κάνουν οικογένειες και να ψηφίζουν!

 

Διαβαστε επισης

loading...