Home BLOGS Κάνε τα παρακάτω για να μπεις κι εσύ στη λίστα με τα πιο μεγάλα πέη στον κόσμο!

Κάνε τα παρακάτω για να μπεις κι εσύ στη λίστα με τα πιο μεγάλα πέη στον κόσμο!

0
1203

Όλοι οι άνδρες έχουν στην σκέψη τους ένα μεγαλύτερο μόριο που θα τους δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πόσο θα ήθελες να είσαι στη λίστα με τα μεγαλύτερα πέη στον πλανήτη; 

 

Θα σας πάω ένα χρόνο πίσω αρχικά και συγκεκριμένα στο 52χρονο Ρομπέρτο Εσκιβέλ Καμπρέρα από το Μεξικό που είχε διεκδικήσει  μια θέση στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, καθώς, όπως ισχυριζόταν, έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο.

Το μόριο του έχει μήκος 48,26 εκατοστά, αλλά ο ίδιος δεν δηλώνει υπερήφανος για το μέγεθός του, καθώς όπως λέει, το τόσο μακρύ του πέος τον καθιστά ανίκανο να κρατήσει μια δουλειά.

Εντάξει ήταν το υπερβολικό του πράγματος. 

 

Μικρός Πέος;;; Όχι πια

Υπάρχουν τρόποι για να μπεις κι εσύ στη λίστα με τα πιο μεγάλα πέη στον πλανήτη: 

Σκευάσματα φαρμακευτικά ή φυτικά,πεϊκές προθέσεις αλλά και άλλες επεμβάσεις υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα ως προς την αύξηση του μεγέθους των λιγότερων προικισμένων ανδρών.

 

 

Η πιο παλιά και η πιο διαδεδομένη από την αρχαιότητα ακόμη μέθοδος αύξησης του ανδρικού μορίου είναι η αραβική τεχνική Jelq που σημαίνει «άρμεγμα» του πέους.

 

Πρόκειται για μια πανάρχαια τεχνική που είχε τελειοποιηθεί από νομαδικές Αραβικές φυλές.

Στην ουσία περιλαμβάνει κινήσεις που προσομοιάζουν σε «άρμεγμα» με σκοπό την αύξηση της αιμάτωσης στο σημείο αυτό.’Ετσι επιτυγχάνεται η διόγκωσή του με φυσικό τρόπο. Η άσκηση αυτή, αν γίνεται τακτικά, θεωρείται πως οδηγεί σταδιακά στη μόνιμη διόγκωση του σηραγγώδους τμήματος του πέους.

 

 

-Ένας ακόμη τρόπος είναι οι περίφημες ασκήσεις Kegel: Στην ουσία δε μιλάμε για ασκήσεις του ανδριού μορίου, αλλά των μυών στην περιοχή του προστάτη – πρόκειται για τους περίφημους κοκκυγικούς μυς.

– Χρήση βαρών: Είναι χαρακτηριστική η εικόνα των Ινδών φακίρηδων που έχουν κρεμάσει βάρη στο πέος τους.