HomeBLOGSΣήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα λόγου και οι Toastmasters το γιορτάζουν μαζί...

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα λόγου και οι Toastmasters το γιορτάζουν μαζί μας!

Οι όμιλοι Toastmasters μας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.) για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Λόγου (World Speech Day) στο Aegean College (Πανεπιστημίου 17, Αθήνα,στον 7ο όροφο), σήμερα, Πέμπτη 15 Μαρτίου από 19.00 έως 21.00.

 

 

Οι Toastmasters International είναι o μεγαλύτερος στον κόσμο μη κερδοσκοπικός, εκπαιδευτικός οργανισμός που ηγείται στην εκπαίδευση ενηλίκων στην δημόσια ομιλία, στην επικοινωνία και στην ηγεσία.

 

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Λόγου (World Speech Day) είναι μία μέρα αφιερωμένη στον εορτασμό της ομιλίας και της ρητορικής τέχνης, μέσα από εκδηλώσεις ομιλίας σε όλον τον κόσμο.

 

 

Το όραμα του World Speech Day είναι να προωθηθεί η δημόσια έκφραση και να δοθεί βήμα στις… απρόσμενες φωνές!  #unexpectedvoices

 

 

Ελάτε, προκειμένου να ανακαλύψετε από κοντά την αξία της ανάπτυξης των δεξιοτήτων δημόσιας ομιλίας και ηγεσίας, ως αναγκαίων προσόντων στην αγορά εργασίας αλλά και στις κοινωνικές και οικογενειακές συναναστροφές, να μάθετε περισσότερα για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Toastmasters και να μοιραστούμε μαζί “Σκέψεις για έναν καλύτερο κόσμο”.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Διαβαστε επισης

loading...