HomeBLOGSΤα 20 βήματα που θα ακολουθούσε η Αγγελική Νικολούλη για να βρει...

Τα 20 βήματα που θα ακολουθούσε η Αγγελική Νικολούλη για να βρει το boeing …

Αναμφίβολα ζούμε την εποχή του big brother. Την εποχή που ένας εγκληματίας μπορεί να βρεθεί μέσω δορυφόρων στο πι και φι. Είμαστε στην εποχή που όλα παρακολουθούνται και από τη γη και από τον αέρα. Τα οπλικά συστήματα ανανεώνονται χρόνο με το χρόνο, ενώ τα χρήματα που δαπανούνται για εξελιγμένα συστήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καιρό πολέμου είναι άπειρα. Και όμως. Ένα τεράστιο αεροσκάφος έχει χαθεί από προσώπου γης εδώ και μέρες.

Μόνος ένας θα βρει τη λύση και το athensbars.gr το αποκαλύπτει. Και δεν είναι ο batman, o superman ή  ο iron man. Είναι η Αγγελική Νικολούλη.

Η Αγγελική ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα θα έβρισκε αμέσως το αεροσκάφος:

1. Όλη η ομάδα “Φως στο τούνελ” θα μεταβιβαζόταν στην Κουάλα Λουμπούρ για απευθείας σύνδεση με το χώρο απογείωσης. Η ενέργεια αλλά και τα συναισθήματα των ντόπιων είναι αλλιώς όταν είσαι εκεί. Είσαι δικός τους.

2. Δεν θα έκανε καμία συνάντηση με κυβερνητικά ή μη, στελέχη. Δε θά θελε ο κόσμος να θεωρήσει ότι κάποιοι φέρανε την ομάδα εκεί μέσω βίσματος.

3. Πρώτη προσέγγιση θα ήταν στα άτομα που είναι πάνω από 18 και κάτω από 21 ετών – μιας και δεν έχουν δικαίωμα ψήφου όπως στις άλλες χώρες  – και θα “βγάλουν το άχτι τους” στο να πούνε τα πάντα για το αν είδαν κάτι ή όχι σχετικό με το αεροπλάνο.

4. Στην εκπομπή θα καλέσει τον επί 7 χρόνια, αρχηγό του κράτους Μιζάν Ζαινάλ Αμπεντίν, για να επαληθεύσει το ελληνικό ρητό “7 χρόνια φαγούρα”, να του πει ότι θά πρεπε να το περιμένει στην 7ετία και να αποδείξει ότι εμείς στην Ελλάδα ξέρουμε περισσότερα.

5. Θα κατηγορούσε την αριστερή οδήγηση στο δρόμο ως οδήγηση που μπερδεύει τον κόσμο και κατά συνέπεια δε μπορεί να βγάλει σωστούς πιλότους μιας και χρησιμοποιούν το “λάθος ημισφαίριο”

6. Λόγω της εμπειρίας της σαν Αλίκη Βουγιουκλάκη, στο σόου της Ρούλας Κορομηλά, όπου τραγούδησε τον καροτσέρη, θα βγει με τις τράτες της περιοχής σαν τη Μαρίνα, το πιο λαμπρό αστέρι για πυροφάνι. Θα οργώσει τις θάλασσες.

7. Θα μιλήσει με όλους όσους φοράνε σιδεράκια και θα τους αναγκάσει της μιλήσουν για όσα ξέρουν. Είναι δικοί της άνθρωποι.

8. Θα καταγγείλει τη σημαία τους ως “αρνητική επιρροή” μιας και είναι μία μίξη αμερικάνικης σημαίας και τούρκικης. Ο κόσμος θα αναστατωθεί και θα της πουν ότι ξέρουν για να φύγει.

9. Θα ανακαλύψει, μιας και η Ισλαμική θρησκεία είναι η επίσημη του κράτους, τι ιδιαίτερη και κρυφή σχέση έχουν όλοι οι ισλαμιστές με τα αεροπλάνα. ( βλέπε πτώση δίδυμων πύργων) 

10. Θα συνδεθεί με τους ντόπιους αφιερώνοντας ένα 10 λεπτο εκπομπής στον φετινό σεισμό στην Κεφαλοννιά και στο πόσο κοντά είμαστε εμείς σαν λαός σε αυτούς που κουνιούνται κάθε τρείς και λίγο.

11. Θα επισκεφτεί το Royal Malaysian Navy και θα βγει δεύτερη φορά “παγάνια” στη θάλασσα με τους ναύτες για να βρει το boeing. Ας μη ξεχνάμε ότι έχει τραγουδήσει και χορέψει το ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣ σε εβδομαδιάιο σόου πολύ επιτυχημένα στο παρελθόν.

12. Θα ασχοληθεί με ιδιαίτερο προβληματισμό για την πόλη Malacca και κατά πόσο αυτό έχει να κάνει με ελληνική λέξη που την έκλεψαν οι ντόπιοι.

13. Θα καλέσει σαν guest στην εκπομπή την Έλλη Κοκκίνου να τραγουδήσει το Μασάι του Φοίβου και θα το διασκευάσουν σε Malay για να είναι αφιερωμένο στη γλώσσα τους Malay.

14. Θα ταξιδέψει στο νησί της περιοχής Βόρνεο για να επιβεβαιώσει ότι στο αεροπλάνο δεν επιτέθηκε κάποιο Όρνεο.

15. Θα εξακριβώσει γιατί το Μαλαισιανό τσίλι δεν κάνει τα φαγητά καυτερά και πως η εξαφάνιση της “κάψας” έχει να κάνει με την εξαφάνιση του boeing.

16. Θα μπει στο κεντρικό στάδιο του football ζωντανά να διακόψει τη μετάδοση του αγώνα και θα ζητάει από το κοινό να δώσουν πληροφορίες.

17. Θα κάνει road trip στη φύση και κουρεύει το γρασίδι με τους ντόπιους, όπου θα τους μιλάει για το πόσο της λείπει ο υπέροχος κήπος του σπιτιού στη Φιλοθέη και θα κλαίνε μαζί.

18. Θα μάθει αν οι πιλότοι ήταν χωρισμένοι όπως και εκείνη και τι ρόλο έπαιξε αυτό στη συπεριφορά τους και στο πιλοτάρισμα τους.

19. Θα προσεγγίσει τους υπεύθυνους του πύργου ελέγχου όπου θα τους προσφέρει ένα φραπέ και ένα τάβλι για να καταλάβει αν και κατά πόσο είναι χασομέρηδες ή όχι

20. Θα φορέσει το αγαπημένο της κόκκινο σακάκι. Αυτό που μόνο και μόνο η ύπαρξη του λύνει όλες τις υποθέσεις.

Φυσικά αντιλαμβάνεστε ότι το συγκεκριμένο κείμενο είναι προιόν φαντασίας και ότι η αναλγησία όλων των υπευθύνων να βρουν το αεροσκάφος με οδήγησε στο να το γράψω. Η Αγγελική Νικολούλη όντως θα έιχε περισσότερες πιθανότητες από όλους αυτούς να βρει το αεροσκάφος. Μακάρι ο κόσμος που ήταν πάνω να είναι σώος.

Με πολλή αγάπη

Ο παρατηρητής

Διαβαστε επισης

loading...