Home BLOGS True Story… Όταν «το φυσάς» και θες Ινδικό φαγητό από άλλη χώρα…

True Story… Όταν «το φυσάς» και θες Ινδικό φαγητό από άλλη χώρα…

0
428

Το είδαμε, το διαβάσαμε, το ξαναείδαμε και απλά μας έλυσε την απορία για το τι μπορούν να κάνουν αυτοί που το κατέχουν το χρήμα… πολύ απλά τα ΠΑΝΤΑ.

 

Κάτι που έχουμε δει μόνο σε ταινίες χαζορομαντικές, τύπου μεγιστάνας ερωτεύεται καμαριέρα και για να την εντυπωσιάσει την «πετάει» μέχρι την Ιταλία (από Αμερική) για μια αυθεντική καρμπονάρα. Μόνο που την προκειμένη περίπτωση ήρθε το φαϊ στον πεινασμένο και όχι το ανάποδο.

 

Ένας εκατομμυριούχος Λονδρέζος, ονόματα δεν λένε φυσικά, που θέλησε να απολαύσει με την 11μελή παρέα του ινδικό φαγητό, δεν μπορούσε να αρκεστεί σε κάποιο ντόπιο ντελίβερι ή σε κάποιον από τους μάγειρές του, γιατί σίγουρα θα έχει πολλούς, αλλά ήθελε φαγητό από ένα συγκεκριμένο μαγαζί και ο μόνος τρόπος να το αποκτήσει ήταν να πληρώσει κάποιον να του το φέρει από τη βόρεια Ουαλία αεροπορικώς…

 

Και σαν κακομαθημένο παιδί που έχει μάθει να τρώει με χρυσά κουτάλια, η θέλησή του έγινε διαταγή..Ο Mofur Miah, κλήθηκε να ετοιμάσει το γεύμα για τον εκατομμυριούχο και τους φίλους του, αι να το μεταφέρει σε μια μυστική τοποθεσία, πάλι δεν κατονομάζουν, στο Λονδίνο. Ο εκατομμυριούχος είχε προγραμματίσει την πτήση ώστε ο σεφ να πάρει μαζί του το έτοιμο φαγητό και να κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες μόλις θα έφτανε στον μυστικό προορισμό του….

 

Το ότι όλα αυτά που του κόστισαν ένα γεύμα, θα μπορούσαν να ταϊσουν εκατοντάδες που πεινάνε για μέρες… δεν πέρασε καν από το μυαλό του.. Τι να λέμε τώρα…

 

Στοίχημα ότι δεν γνωρίζατε καν την ύπαρξή τους! Θαύματα της φύσης που δεν επισκέπτεται κανείς!

Τι θα δούμε από 11/5/2017 στο σινεμά;