HomeBLOGS«The Universe of Things» - H νέα έκθεση του Philip Tsiaras

«The Universe of Things» – H νέα έκθεση του Philip Tsiaras

Ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Philip Tsiaras επιστρέφει στα πάτρια εδάφη με νέα έκθεση.

Ο τίτλος της είναι «The Universe of Things», και θα κοσμεί τον χώρο της Blender Gallery. Στις 14 Οκτωβρίου στις 19.00 θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες.

 

Ο Philip Tsiaras γεννήθηκε στο Hampshire των Η.Π.Α. από Έλληνες γονείς, το 1952. Οι ρίζες του είναι μία απ’ τις βασικότατες επιρροές του έργου του, αφού παρά την μεγάλη απόσταση που τον χώριζε τον τόπο καταγωγής του, η οικογένεια του φρόντισε να διατηρήσει ολοζώντανο το ελληνικό πνεύμα.

 

Το έργο του δεν μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από μία και μόνο ταμπέλα, αφού ως αληθινός καλλιτέχνης πάντα περίεργος και δημιουργικός καταφέρνει να ενσωματώνει πληθώρα καλλιτεχνικών εκφάνσεων.

 

Έχει καταπιαστεί τόσο με τη μουσική, όσο με τη γραφή αλλά και την εικόνα. Ξεκίνησε με σπουδές μουσικής, έγραφε μάλιστα και μουσική, στην πορεία η μουσική εξελίχθηκε σε ποίηση, και η ποίηση έγινε εικόνα φωτογραφική και στη συνέχεια ζωγραφική, που κι αυτή ξεπήδησε απ’ τον καμβά για να πάρει τρισδιάστατη μορφή.

 

Φέρει τα χαρακτηριστικά εκείνα του Αναγεννησιακού Άνθρωπου που δεν χαρακτηρίζεται από ένα καλλιτεχνικό είδος, αλλά βλέπει κάθε είδος τέχνης σαν μέσο για την έκφραση των προβληματισμών και της δημιουργικότητας του.

 

Από τις 14 Οκτωβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου θα μπορούμε να απολαύσουμε τη δουλειά του στη Blender Gallery, στη Γλυφάδα, από Τρίτη έως Παρασκευή 10.00 με 19.00, και Σάββατο 12.00 με 16.00.

 

Με μια τόσο πολυδιάστατη καλλιτεχνική φυσιογνωμία, τα εγκαίνια της έκθεσης δεν μπορεί παρά να είναι το σημαντικότερο event του φθινοπώρου, που θα συγκεντρώσει όλο τον κόσμο των Γραμμάτων και των Τεχνών. Και φυσικά, δεν πρόκειται να λείπουν το Athenstimeout και το Manslife, πάντα πιστά στο ραντεβού τους με τη Τέχνη.

Διαβαστε επισης

loading...