Η νέα σεζόν του Half Note Jazz Club αναμένεται μουσικά καυτή! Δείτε το πρόγραμμα του Οκτωβρίου!

Η νέα σεζόν του Half Note Jazz Club αναμένεται μουσικά καυτή! Δείτε το πρόγραμμα του Οκτωβρίου!

Μια νέα «καυτή» σεζόν για το Half Note Jazz Club, το ιστορικό στέκι της πόλης για την jazz, το blues, τις ethnic και world μουσικές, τις ιδιαίτερες εκφάνσεις της urban ελληνικής μουσικής και όχι μόνο. Γεμάτη η σεζόν με ονόματα που ξέρουμε ή που θα μάθουμε τώρα, μεγάλα ονόματα στο χώρο τους που θα απολαύσουμε κάθε στιγμή τους, με μουσικές που θα μας φτιάξουν την διάθεση και θα μας κάνουν να ξεφύγουμε.

 

Δυνατό ξεκίνημα με τους Iasis, ένα δημιουργικό jazz σχήμα που βγαίνει μέσα από την παράδοση και φτιάχνει τη δική του. Μαζί τους οι: Ορφέας Περίδης, Έλλη Πασπαλά και Μαρίνα Σάττι. Μετά έρχεται η μοναδική comedy brass band  από τη Θεσσαλονίκη, οι Monie & Monie Conniente του Διογένη Δασκάλου και ακολουθεί ο υπέροχος «Miles του καιρού μας», ο σπουδαίος τρομπετίστας Wallace Roney για να δώσει κι αυτός τη θέση του στον δικό μας θρύλο, τον Πετρολούκα Χαλκιά.

 

Παρασκευή 6 έως Δευτέρα 9 Οκτωβρίου

 

IASIS & FRIENDS

Special Guests:

Ορφέας Περίδης, Έλλη Πασπαλά και Μαρίνα Σάττι!

 

Ίσως η πλέον ιστορική μας μπάντα της jazz και της world fusion με το μοναδικό  ηχόχρωμα των Κώστα Μπαλταζάνη, David Lynch, Γιώτη  Κιουρτζόγλου, Πέτρου Κούρτη και Ζαχαρία Σπυριδάκη μαζεύεται και πάλι μετά από πολλά χρόνια και  συναντά με αυτοσχεδιασμό, τραγούδι και παράδοση τους εκλεκτούς της καλεσμένους.

 

Παρασκευή 13 έως Δευτέρα 16 Οκτωβρίου

 

ΜΟΝΙΕ & ΜΟΝΙΕ CONNIENTE «ΖΩΗ ΞΥΣΤΟ»

 

H μοναδική comedy brass band του σατυρικού σαξοφωνίστα Διογένη Δασκάλου και της τρελοπαρέας των Monie & Monie Conniente από την Θεσσαλονίκη, με be bop στην  γλώσσα του stand-up comedy και…tzanabet brass ήχο, στην καινούργια τους δουλειά «ΖΩΗ ΞΥΣΤΟ»!

 


Παρασκευή 20 έως Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

 

WALLACE RONEY QUINTET «Today’s…“Man with the Horn”»

 

Ο τρομπετίστας της τζαζ που γαλουχήθηκε από τον Miles Davis, είναι εδώ και πολλά  χρόνια ο ίδιος ένας jazz θρύλος!  Επιστρέφει στην Αθήνα για υψηλές στιγμές κορυφαίας μουσικής post-bop δημιουργίας,  με την all star μπάντα του.

 

Παρασκευή 27 έως Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

 

ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

 

Αυθεντικό ηπειρώτικο γλέντι με τον master του κλαρίνου!

 

Ο ζωντανός μύθος της μουσικής μας κληρονομιάς με το κλαρίνο, τους συνεργάτες  του και τον Αντώνη Κυρίτση, στήνουν μαεστρικά  ένα  υπέροχο μουσικό ταξίδι στις  ιδιαίτερες πατρίδες και την Ήπειρο.