Όχι ότι θα τον προλάβει κανείς μας, ούτε τα παιδιά των παιδιών των παιδιών μας και πάει λέγοντας, αλλά κάπως έτσι θα μοιάζει ο πλανήτης μας μετά από τόσο καιρό.

Δεν περιμέναμε να μην αποτελέσει πηγή έμπνευσης η ταινία που έχει σπάσει τα ταμεία τον τελευταίο καιρό και έχει προκαλέσει τόσο ντόρο όσο καμία άλλη φέτος. Πέρα του ότι θα πρωταγωνιστήσει σίγουρα στις προτιμήσεις των περισσότερων για το φετινό Halloween φαίνεται ότι έχει εμπνεύσει και κόσμο στο να προκαλεί…. Εγκεφαλικά!

Θες να το παίξεις «μάγκας» στην κουζίνα και θέλεις έξυπνα κόλπα που θα σε μετατρέψουν στον απόλυτο σεφ;

Παρότι βρίσκεται στην τελευταία του σεζόν, και από ότι φαίνεται όλες οι ιστορίες μέσα σε αυτή κλείνουν τον κύκλο τους...

Έχετε ακούσει για αυτό που παθαίνουν όσοι παίρνουν έκσταση ή άλλα τέτοια παραισθησιογόνα, αυτό το «χάσιμο» που λένε;

Aν δεν μπορεί να πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στο Μωάμεθ!

Δεν είναι ποτέ ευχάριστη αυτή η στιγμή και σίγουρα φέρνει στην επιφάνεια άγχος για το πώς θα ξεφύγει ο εκάστοτε άνθρωπος από αυτή την δύσκολη κατάσταση. Είναι να μην σου τύχει..

 O Δήμος Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τουρισμού στα πλαίσια οργάνωσης του επόμενου Thessaloniki Food Festival στοχεύει να προωθήσει το ίδιο το φεστιβάλ αλλά και την πόλη της Θεσσαλονίκης στο κοινό της Αθήνας μέσω της τοπικής γαστρονομίας.

Ο «Ελληνικός Κόσμος» υποδέχεται για ακόμα ένα φθινόπωρο τα παιδιά με ολοκαίνουργια εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά και παλιά αγαπημένα για π

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης ενηλικιώνεται...

Φωτογραφίες που όσο να πεις σοκάρουν, ανατριχιάζουν και ...σε αφήνουν να απορείς!

Όταν σκέφτεται κανείς τον σουρεαλισμό σε ότι έχει να κάνει με την τέχνη, συνήθως του έρχεται πρώτος στο μυαλό ο Salvador Dali ή ο σκηνοθέτης David

Για ακόμα μια χρονιά, διοργανώθηκε, έγινε και τέλειωσε και εσύ δεν είχες πάρει καν χαμπάρι ότι υπάρχει ένα τέτοιο φεστιβάλ.

Δεν ξέρουμε πως είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο πρωτότυπο εδώ και τόσα χρόνια, και να υπάρχει πολύς κόσμος που να μην ξέρει τίποτα για αυτό! Τι είναι αυτό;

Μια γρήγορη και πάνω από όλα πανεύκολη συνταγή για τραπέζωμα της τελευταίας στιγμής ή και όχι, με ...

Από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού γιορτάζει τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς και μαζί τους τις πόλεις («πόλ(ε)ις» είναι το θέμα των φετινών εκδηλώσεων), παλιές και νέες, μεγάλες ή μικρότερες, σημαντικές ή λιγότερο σπουδαίες, ζωντανές ή ξεχασμένες.

Δεν μπορείτε να πείτε, αν είχαν αυτή την παρουσία όσο να πει κανείς, θα είχαν μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο. Όχι;

Τώρα είναι η ώρα σας! Μια άκρως φαντασμαγορική και μαγική θα λέγαμε έκθεση στον κόσμο της επιστημής και του φουτουριστικού μέλλοντος σας περιμένει! Από τις 9 Οκτωβρίου 2017 μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου του 2018, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση γίνεται το μέλλον, το παρελθόν, το άγνωστο και το γνωστό μαζί.

Σε ένα χώρο με ιδιαίτερο αισθητικό και ιστορικό χαρακτήρα, στην καρδιά της πόλης, κάθε Σεπτέμβριο διοργανώνεται μια μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου για μικρούς και μεγάλους, χομπίστες και απλούς ποδηλάτες, λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας και της ποδηλασίας δρόμου, ανθρώπους που έχουν επιλέξει το ποδήλατο για τις αστικές τους μετακινήσεις.