Home NEWS 14ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Stray.gr για τα αδέσποτα ζώα

14ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Stray.gr για τα αδέσποτα ζώα

0
471

Οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων «Stray.gr» σας προσκαλούν και εφέτος, στο 14ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα ζώα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, 10:00 – 20:00, στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός).

Αν είστε «γάτες» δεν θα το χάσετε, καθώς στο Χριστουγεννιάτικο Βazaar μας θα βρείτε: 

Χειροποίητα γούρια για τη νέα χρονιά, που αποδεδειγμένα 14 χρόνια τώρα προστατεύουν με 100% επιτυχία από το μάτι (και από το πόδι και από το αυτί).

Το ημερολόγιο του 2018 που τυπώσαμε ειδικά για σας τους ξεχασιάρηδες με πολλή αγάπη (και πολύ χώρο για να σημειώνετε όλα αυτά που ξεχνούσατε το 2017).

Κοσμήματα με γάτες- σκύλους- κόκκαλα-ψαροκόκκαλα-πατούσες και ότι άλλο τραβάει η ψυχή του φιλόζωου κοινού μας- φυσικά δεν λείπουν και τα πιο κλασικά κοσμήματα για να κάνετε δώρο στους λιγότερο σκυλογατοκεντρικούς φίλους σας.

Είδη για τον σκύλο σας και τη γάτα σας – ελάτε, μην ντρέπεστε, βάζετε κι εσείς κάτω από το δέντρο δώρο για τον τριχωτό σας φίλο…! 

Δώρα και διακοσμητικά αντικείμενα, χειροποίητα και μη

 Βιβλία καινούρια και μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, διότι το πνεύμα είναι το ήμισυ του παντός.

Ρούχα & αξεσουάρ σαν καινούργια-καθότι η ανακύκλωση είναι η μισή αρχοντιά και τέλος πάντων μόδα είναι και γυρίζει.

 Όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.gr, t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες, ποδιές μαγειρικής, ομπρέλες και τσάντες και φυσικά, τον πλούσιο μπουφέ μας με καφέ, αναψυκτικά και υπέροχα σπιτικά φαγητά και γλυκά απ’τα χεράκια των εθελοντών μας (και των μαμάδων τους!), τα οποία θα μπορέσετε να απολαύσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μπιστροκαφενείου μας.

Σκοπός του Bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και τη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης.

Το Stray.gr είναι αναγνωρισμένο και εγκεκριμένο μη κερδοσκοπικό σωματείο με έδρα την Αθήνα. 

Αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές, δεν λαμβάνει κανενός είδους οικονομική στήριξη από την πολιτεία ή άλλους φορείς και συντηρείται αποκλειστικά από τις συνεισφορές των μελών και τις δωρεές φίλων του Σωματείου και των αδέσποτων ζώων. Σκοπός των εθελοντών του Stray.gr είναι η διάσωση των αδέσποτων ζώων της Αττικής. Δίνοντας προτεραιότητα στα πιο δύσκολα περιστατικά, στα πιο ευάλωτα ζώα που δεν μπορούν να επιβιώσουν στο δρόμο – κουτάβια, άρρωστα, χτυπημένα, εγκαταλελειμμένα – έχουμε καταφέρει να σώσουμε περισσότερα από 3.000 ζώα από την ίδρυσή μας το 2003.

Πέραν της δράσης στο πεδίο, και ως ιδρυτικό και ενεργό μέλος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας, το Stray.gr αγωνίζεται για να αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα μας σε θέματα προστασίας των αδέσποτων ζώων και ενεργοποιείται στους τομείς της εκπαίδευσης, της ενημέρωσης, και της συνεχούς διαβούλευσης και συνεργασίας με φορείς και διεθνείς οργανώσεις.