HomeNEWSΔύο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστές βοηθούν στο να μαζευτεί αστρονομικό ποσό για τα...

Δύο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστές βοηθούν στο να μαζευτεί αστρονομικό ποσό για τα θύματα του Manchester..

Τέτοια μέρα περίπου, πριν μια εβδομάδα, ήρθε στο φως η τρομοκρατική επίθεση σε συναυλία της Arianna Grande στο Manchester. Με αφορμή αυτό το τραγικό γεγονός ήρθε μπροστά η συναδελφικότητα και η αλληλεγγύη. Σε διάφορα μέρη ανά τον κόσμο ξεκίνησαν οργανώσεις και πράξεις προκειμένου να μαζευτούν λεφτά για τα θύματα της επίθεσης.

Από τον Chris Parker, έναν άστεγο άντρα που κράτησε στην αγκαλιά του μια ετοιμοθάνατη γυναίκα, οδηγούς ταξί, τοπικές επιχειρήσεις και απλούς ανθρώπους. Όλοι πήραν πρωτοβουλία. Τα τοπικά απογευματινά νέα ξεκίνησαν μία καμπάνια από μόνοι τους και τα χρήματα που μαζεύτηκαν δόθηκαν στον ερυθρό σταυρό που προσέφερε υποστήριξη στους πάσχοντες.  

 

Τα νέα για αυτά τα κινήματα διαδόθηκαν σε όλο τον κόσμο, και τράβηξε και το ενδιαφέρον πολλών celebrity.

 

Ο Eminem έκανε μια κοινοποίηση στους 20 εκατομμύρια ακόλουθους του στο twitter…

 

Tην ίδια τακτική ακολούθησε και ο Justin Timberlake στους 60 εκατομμύρια ακόλουθους τους , προτρέποντας τον κόσμο να συνεισφέρει όπως μπορεί, και μόνο από αυτούς τους δύο μαζεύτηκε το αστρονομικό ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, και όλα προς διάθεσή τους στον ερυθρό σταυρό που έκανε και κάνει τα πάντα για τα θύματα και τις οικογένειές τους.

 

Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που ερχόμαστε πιο κοντά, γινόμαστε πιο «άνθρωποι» με τον συνάνθρωπό μας.

 

Απίστευτο! Τον ρίχνει knock out με μία κίνηση χρησιμοποιώντας 2 μόνο δάχτυλα!

 

Είσαι καλός ή κακός ψεύτης; Σε 5 δευτερόλεπτα θα ξέρεις!

Διαβαστε επισης

loading...