Home NEWS Είδηση – έκπληξη για την Τζένιφερ Άνιστον!

Είδηση – έκπληξη για την Τζένιφερ Άνιστον!

0
543

Διπλή χαρά για την Τζένιφερ Άνιστον, η οποία σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ είναι έγκυος και θα υιοθετήσει ένα παιδάκι. Πηγή δήλωσε στο New Idea ότι η 48χρονη και ο κατά δύο χρόνια νεότερος σύζυγός της, Τζάστιν Θερού είχαν βάλει «σκοπό» της ζωής τους η Άνιστον να μείνει έγκυος μέχρι τα Χριστούγεννα.

 

Aγνώριστος πριν 19 χρόνια παίκτης του Nomads που είχε εμφανιστεί στο Κων/νου και Ελένης!

Και, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η ηθοποιός είναι πανευτυχής. «Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το όνειρό τους να κάνουν ένα δικό τους παιδί γίνεται επιτέλους πραγματικότητα» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε ότι ο Τζάστιν ήταν πολύ υποστηρικτικός και στήριζε την Άνιστον σε όλες τις αποφάσεις που είχαν να κάνουν με το εάν θα δημιουργήσουν οικογένεια. Όταν εκείνη αποφάσισε να δοκιμάσουν μια τελευταία φορά, ο σύζυγος της τής είπε αμέσως «ναι». Η εγκυμοσύνη της Ανιστον φέρεται να είναι ακόμη στους πρώτους μήνες και για αυτό το ζευγάρι θέλει να περιμένει λίγο πριν αποκαλύψει την είδηση.

Πηγή αποκάλυψε επίσης ότι το ζευγάρι σκοπεύει να υιοθετήσει ένα παιδί από το Πουέρτο Ρίκο. Η Άνιστον δώρησε 1 εκατ. ευρώ στους πληγέντες του Τυφώνα Μαρία και θέλησε να δώσει και δώσει σε κάποιο παιδί μια ζεστή οικογένεια. Παρότι το σενάριο αυτό ήταν, όπως αναφέρεται, ένα εναλλακτικό σχέδιο, τελικώς το ζευγάρι σκέφτεται μήπως να υιοθετήσει τελικά και ένα παιδί.

 

Φουντώνουν οι φήμες για σχέση της Πάμελα Άντερσον με 19 χρόνια νεότερό της!