HomeNEWSΦιλανθρωπικό single για τα θύματα του Πύργου Grenfell… γιατί πάνω από όλα...

Φιλανθρωπικό single για τα θύματα του Πύργου Grenfell… γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι!

Ο Βρετανός παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων Simon Cowell ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει ένα single, τα έσοδα από την κυκλοφορία του οποίου θα διατεθούν για τους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά στον Πύργο Grenfell στο Λονδίνο.

 

Ο ίδιος ο παραγωγός και αυστηρός κριτής γνωστού reality, ανακοίνωσε στο twitter του ότι έχει ήδη ξεκινήσει να έρχεται σε επικοινωνία με καλλιτέχνες.«Ελπίζουμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για πολλούς ανθρώπους που έχουν πληγεί από την τραγωδία. Κάνω κάποιες κλήσεις σήμερα» έγραψε συγκεκριμένα.

 

Ο Cowell άλλωστε είναι  γνωστός για τη φιλανθρωπική του δράση και την υποστήριξη μη κυβερνητικών οργανώσεων. Μεταξύ άλλων είναι υποστηρικτής της οργάνωσης «Together For Short Lives» για παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας που απειλούν τη ζωή τους. Ας μην ξεχνάμε την πρωτοβουλία του πίσω το 2010 όταν ανέλαβε την παραγωγή του single, Everybody Hurts ( με συμμετοχές από Mariah Carrey, Rod Stewart, Suzan Boyle, Kylie Minogue κ.α.) τα έσοδα από το οποίο δόθηκαν στα θύματα του σεισμού της Αϊτής.

Διαβαστε επισης

loading...