Home NEWS H TOMS κάνει τον καφέ νερό!

H TOMS κάνει τον καφέ νερό!

0
369

Με κάθε καφέ που παίρνετε, η lifestyle brand εταιρία δίνει μια μέρα πόσιμου νερού!

Η TOMS έχει επεκταθεί στην επιχείρηση καφέ. Η εταιρεία υποδημάτων που είναι στην πραγματικότητα ένα lifestyle brand βασισμένο στη λογική του “κοιωνικού επιχειρείν”, λέει ότι θα δώσει μια εβδομάδα αξίας καθαρού νερού σε ένα άτομο που έχει ανάγκη για κάθε σακουλάκι καφέ που πωλείται.

Η TOMS Roasting Co. προσφέρει έξι ποικιλίες καφέ με φασόλια που προέρχονται από άμεσες εμπορικές προσπάθειες στη Ρουάντα, την Ονδούρα, το Περού, τη Γουατεμάλα και το Μαλάουι.

Οι σακούλες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του TOMS. Ο καφές θα πωλείται επίσης στο World Foods διεθνώς και σε καφέ που διαθέτουν προϊόντα της TOMS σε όλο τον κόσμο.

Ο ιδρυτής της, Blake Mycoskie, “συνέλαβε τα καταστήματα καφέ ως κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα λιανικής πώλησης, παρόμοιο με το πρώτο που άνοιξε το 2012 στη Βενετία της Καλιφόρνιας κοντά στο σπίτι του, προσφέροντας μαθήματα γιόγκα, νύχτες κινηματογράφου και βραδιές χειροτεχνίας εκτός από τις πωλήσεις παπούτσια, γυαλιά και τώρα καφές Toms”, αναφέρει η Stephanie Strom από τη New York Times.

Η TOMS σχεδιάζει να ανοίξει περισσότερα καταστήματα καφέ σε ξένες χώρες, όπως η Νότια Κορέα, το Ντουμπάι και το Άμστερνταμ, και στη συνέχεια να επεκταθεί στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τους Times.

 

115a11593cc10b7714135517d70b8170.jpg

 

 

Κάθε φλιτζάνι καφέ που πωλείται στις καφετέριες θα παράσχει μια ημέρα καθαρού νερού σε ένα άτομο που έχει ανάγκη, δήλωσε η εταιρεία.

 

Έτσι λοιπόν, μπαίνοντας στην επιχείρηση του καφέ, η TOMS εισέρχεται σε έναν τεράστιο χώρο, καθώς ως σύμφωνα με τα νούμερα της αγοράς παγκοσμίως, ο καφές αξίζει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας το το δεύτερο πιο πολύτιμο εμπόρευμα μετά το πετρέλαιο.

Το TOMS στοχεύει να αξιοποιήσει την τρέχουσα τάση στην Αμερική των παραδοσιακών καφετεριών καφέ. Με κορυφαίες μάρκες όπως το Stumptown, το Blue Bottle και το Intelligensia, o κόκκος καφέ χαίρει ίσης εκτίμησης με το κρασί.

 

Επί χρόνια, η TOMS δίνει παπούτσια σε ανθρώπους σε χώρες όπως το Περού, τη Γουατεμάλα, το Μαλάουι και τη Ρουάντα. Ως αποτέλεσμα, το TOMS διαθέτει υποδομή στις χώρες αυτές.

 

Πάνω από 780 εκ άνθρωποι στη Γη δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό. Η TOMS συνεργάζεται με επτά χώρες που έχουν αυτή την ανάγκη, και προμηθεύεται από αυτές τους κόκκους καφέ. Και μέσα από εξειδικευμένους φορείς [Giving Partners] στην κατασκευή και μελέτη συστημάτων ύδρευσης, αποκαταστούν, χτίζουν συστήματα νερού και προσφέρουν έως και μια εβδομάδα πόσιμου.. ύδωρ.  Για φέτος το καλοκαίρι, τα single origins είναι Γουατεμάλα, Κολομβία, Μεξικό. Έως σήμερα, η TOMS έχει προσφέρει 450Κ εβδομάδες πόσιμου νερού μέσα από την αγορά ενός καφέ. One For One.

Φέτος και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η TOMS Greece δραστηριοποιήθηκε απέναντι στις ανάγκες της Ελλάδας προσφέροντας 25.000 καινούρια παπούτσια TOMS σε παιδιά απόρων οικογενειών σε όλους τους συνεργαζόμενους φορείς του Μαζί Για Το Παιδί ανά την χώρα. Έως σήμερα,έχουν μοιραστεί 75 εκατομμύρια παπούτσια σε παιδιά που είχαν ανάγκη παγκοσμίως.

 

 

533edef46da81164670e8db8-960-1164.jpg