Home NEWS Η Counterpain® στη «Λεωφόρο Δρομέων»

Η Counterpain® στη «Λεωφόρο Δρομέων»

0
362

Στις διαδρομές της «Λεωφόρου Δρομέων», κοντά σε δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου, βρέθηκε την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017, η αναλγητική κρέμα Counterpain®, συνεχίζοντας σταθερά την υποστήριξη αθλητικών γεγονότων. Ως Χρυσός Χορηγός του Αγώνα, η Counterpain® συνέβαλλε ώστε οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τη χαρά της άθλησης αλλά και να εντάξουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους, υιοθετώντας έναν υγιή και σωματικά δραστήριο τρόπο ζωής. 

 

                         Displaying counterpain .jpg

 

Ο αγώνας της «Λεωφόρου Δρομέων», σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με την ενθουσιώδη συμμετοχή 1.500 περίπου δρομέων που έτρεξαν στην καρδιά της Αθήνας, με επίκεντρο το γήπεδο του Παναθηναϊκού Α.Ο., «Απ. Νικολαΐδης» και περιλάμβανε 2 διαδρομές (5 & 10 χλμ.) και έναν παιδικό αγώνα 1 χλμ. Η Counterpain®, για δεύτερη φορά φέτος, συμμετείχε με τη δική της ομάδα 30 αθλητών,  πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις! Η μασκότ της Counterpain®, o Counterman, βρέθηκε στη γραμμή της εκκίνησης, ενθάρρυνε και διασκέδασε μικρούς και μεγάλους. Τις απονομές των μεταλλίων, ανάμεσα σε άλλους θεσμικούς παράγοντες, έκανε και ο Γενικός Διευθυντής της Valeant/PharmaSwiss Hellas, παραγωγού εταιρείας της Counterpain®, κ. Ιάκωβος Μιχαλίτσης.

Η Counterpain® αποτελεί αναμφίβολα τη Νο. 1 θερμαντική, αναλγητική κρέμα στην Ελλάδα, παραμένοντας, εδώ και 44 χρόνια, δίπλα στους αθλητές και στους αθλούμενους όλων των σπορ, για να προσφέρει ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους. Ως ένα καταξιωμένο στη δρομική κοινότητα προϊόν, ενστερνίζεται τις αξίες και υποστηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό με ποικίλους τρόπους.  Σε αυτό το πλαίσιο, θα συνεχίσει, και για την αγωνιστική χρονιά 2016-17, να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες και άλλων δρομικών αγώνων ή αθλητικών διοργανώσεων, κυρίως, μέσα από χορηγίες και υποστηρικτικές δράσεις.  

 

Displaying counterpain3 .jpg

 

Η συμμετοχή της Counterpain® στη «Λεωφόρο Δρομέων», πέρα από τον αθλητικό της χαρακτήρα, είχε και κοινωνικό σκοπό, μέσω της προσφοράς σημαντικού ποσού, υπέρ της ανακούφισης του Συλλόγου Γονιών Παιδιών, με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982, από γονείς παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες, με σκοπό την παροχή αναβαθμισμένης ιατρικής, ψυχολογικής και της κοινωνικής φροντίδας στα παιδιά και τις οικογένειές τους.

 

Η Counterpain® αποτελεί, εδώ και 44 χρόνια, τη Νο. 1 επιλογή θερμαντικής κρέμας στην Ελλάδα. Συνοδεύει επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές σε κάθε δραστηριότητά τους. Περιέχει σαλικυλικό μεθύλιο για την ανακούφιση του πόνου, μενθόλη για διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και ευγενόλη για υπεραιμία και ευχάριστο αίσθημα θερμότητας. Η κρέμα ανακουφίζει άμεσα από τον μυϊκό πόνο, την αρθραλγία και δεν έχει όριο χρήσης στον χρόνο θεραπείας. Η Counterpain® ενδείκνυται για πόνους στους μύες και τις αρθρώσεις, πόνους της πλάτης, πιάσιμο της μέσης και της πλάτης, στραβολαίμιασμα, πονοκεφάλους που οφείλονται σε υπερένταση των μυών του αυχένα και σε πόνους στους μύες από υπερβολική άσκηση ή κούραση (μετά από άθληση). Η λιανική της τιμή είναι ιδιαίτερα προσιτή και προτείνεται στα 4,14€. 

 

 

Η COUNTERPAIN® αντενδείκνυται σε άτομα με υπερευαισθησία στα σαλικυλικά. Να μην έρχεται σε επαφή με τους βλεννογόνους ή με δέρμα ερεθισμένο ή με αμυχές.

Το υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΦ συνιστούν: Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.