Home NEWS Η L’Oréal Paris στο Φεστιβάλ Καννών και φέτος ως Official Make-up Partner δίνει βήμα σε όλες τις γυναίκες!

Η L’Oréal Paris στο Φεστιβάλ Καννών και φέτος ως Official Make-up Partner δίνει βήμα σε όλες τις γυναίκες!

0
288

Η L’Oréal Paris γιορτάζει δύο δεκαετίες παρουσίας στη γαλλική ριβιέρα, εκεί όπου δημιουργεί τα πιο πολυσυζητημένα beauty looks για το κόκκινο χαλί, από τις σουίτες του πολυτελούς Martinez. Το φεστιβάλ είναι το μέρος όπου η ομορφιά και το star quality ακτινοβολούν στο κόκκινο χαλί και αποκρυσταλλώνονται στη μικρή οθόνη.

 

Το τηλεοπτικό τους ντεμπούτο ως Διεθνή Spokespersons της L’Oréal Paris, κάνουν στο Φεστιβάλ των Καννών, διεθνούς φήμης Γαλλίδα ηθοποιός Isabelle Adjani, η ανερχόμενη Γαλλίδα ηθοποιός Louise Bourgoin, ενώ μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες, φτιάχνει ήδη βαλίτσες για το κόκκινο χαλί!

 

Ο χώρος που οι σινεφίλ συνυπάρχουν με τους αστέρες, και γιορτάζουν την ομορφιά του κινηματογράφου, ενώ η δημιουργικότητα, η αυθεντικότητα και η λάμψη είναι αδιαχώριστα.

 

Σήμερα 8 Μαΐου 2018, η L’Oréal Paris, επίσημος makeup partner του Φεστιβάλ Καννών εδώ και 21 χρόνια, ανακοινώνει την έναρξη του The Worth It Show, ενός διαφορετικού, ζωντανού talk show, εμπνευσμένου από το εμβληματικό σλόγκαν της μάρκας.

 

Από τις 8 Μαΐου έως τις 14 Μαΐου, με ζωντανή αναμετάδοση από τη θρυλική Croisette, θα φιλοξενηθούν μέσα σε μία εβδομάδα, επτά shows, με καλεσμένες θρυλικές ηθοποιούς – ambassadors της L’Oréal Paris, επιδιώκοντας να τιμήσουν και να δώσουν βήμα σε όλες τις γυναίκες, «γιατί τους αξίζει».

 

Η L’Oréal Paris μέσω αυτής της ξεχωριστής «Αγοράς», δημιουργεί μια επικοινωνιακή πλατφόρμα, ανοιχτή στο ευρύ κοινό και ξεκινάει έναν δημόσιο διάλογο, πέρα από τις glamorous στιγμές του red carpet, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες παγκοσμίως να ανακαλύψουν την αξία τους. Μια στιγμή ορόσημο στην 71η διοργάνωση του Φεστιβάλ των Καννών, που αποδίδει φόρο τιμής στον κινηματογράφο και τη μουσική, δυο στοιχεία χαραγμένα στο DNA της μάρκας.

 

 

cannes_limited_edition.jpg

 

Πρόγραμμα:

 

Η Ophelie Meunier, η νέα star της Γαλλικής τηλεόρασης, συναντά τις διακεκριμένες ηθοποιούς και ambassadors της L’Oréal και συζητούν την επαγγελματική τους πορεία, επερχόμενα project, καθώς και πολλά άλλα:

 

 

−8 Μαΐου: διεθνούς φήμης Γαλλίδα ηθοποιός Isabelle Adjani – είναι η νέα spokesperson της L’Oréal

− 9 Μαΐου: Julianne Moore & Leila Behkti – η ακτιβίστρια ηθοποιός με Academy Award συναντά την «αγαπημένη» του Γαλλικού κινηματογράφου

− 10 Μαΐου: Deepika Padukone – η superstar του Bollywood

− 11 Μαΐου: Aja Naomi King – η ανερχόμενη influential star

− 12 Μαΐου: Aishwarya Rai & Helen Mirren – η απόλυτη Ινδή star συναντά την αντισυμβατική Helen Mirren

− 13 Μαΐου: Nicolaj Coster-Waldau – η διακριτική αλλά ακαταμάχητη νέα ηρωίδα

−14 Μαΐου: Jane Fonda – το απόλυτο Ιcon

 

 

Διάσημες προσωπικότητες της βιομηχανίας του κινηματογράφου, θα συμμετάσχουν στο talk show, μαζί με τις ambassadors της L’Oréal Paris, σε ένα αποκλειστικό ζωντανό πρόγραμμα, που θα διαρκέσει 7 ημέρες.

 

 

Μείνετε συντονισμένοι στο επίσημο You Tube κανάλι της L’Oréal Paris  https://www.youtube.com/user/LOrealParisTV/ για περισσότερα νέα από το χώρο της Ομορφιάς και του Κινηματογράφου, καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών.