Home NEWS Το καλοκαιρινό Athens Food Market έρχεται στην πλατεία Κλαυθμώνος και εσυ ακόμα κάθεσαι;

Το καλοκαιρινό Athens Food Market έρχεται στην πλατεία Κλαυθμώνος και εσυ ακόμα κάθεσαι;

0
368

Και εκεί που νόμιζες ότι ο Ιούνιος είναι απλά ένας ακόμα μήνας… Μία “γιορτή” που θα σας χορτάσει για τα καλά και όχι για λίγες μόνο μέρες! Από τις 15 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου τα πιο ψαγμένα και εναλλακτικά εστιατόρια της Αθήνας δίνουν ραντεβού στην Πλατεία Κλαυθμώνος με pop-up στέκια αγαπημένων προϊόντων και μάς καλούν να δοκιμάσουμε στο πόδι, γεύσεις φτιαγμένες από το χέρι γνωστών σεφ, σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Οι επιλογές ποικίλλουν και σε γεύση και σε είδος!

 

Οι funky καντίνες του καλοκαιρινού FIX Athens Food Market προτείνουν signature πιάτα, πειραγμένες έθνικ συνταγές, αυθεντικές ασιατικές γεύσεις και ζουμερά burgers. Σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουν το Food Μafia, το Hellmann’s BurgerTruck, το Polly Magoo, το Sushi Q, το 7 Food Sins, το Po’ boys slow-smoked barbecue, το Che, το 2Μαζί, οι Ψαράδες και το The Canteen – Noodles Project by Knorr Asia.

 

Μαζί τους η «μπυραρία» της FIX, η FIX Άνευ, η νέα πρόταση της FIX χωρίς αλκοόλ, και τα απίθανα παγωτά Algida, Ben & Jerry’s και Scandal απογειώνουν την απόλαυση! H εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων.

info

15 Ιουνίου – 2 Ιουλίου

Ώρες λειτουργίας:

Κυριακή με Πέμπτη από τις 12:00 μέχρι τις 22:00

Παρασκευή και Σάββατο από τις 12:00 έως τις 00:00

www.thefoodmarket.gr

 

Πήρατε χαμπάρι ότι η προφητεία του Νοστράδαμου για τον Trump βγήκε αληθινή και μένει να δούμε αυτό που έρχεται και για την Ελλάδα;

 

Ακυρώνεται η τρίτη μέρα του RELEASE ATHENS 2017! Ποιος ο λόγος, ποια η ανακοίνωση και τι θα γίνει με τα εισιτήρια;