Home NEWS Ο Nick Cave και οι The Bad Seeds αύριο στην Πλατεία Νερού!

Ο Nick Cave και οι The Bad Seeds αύριο στην Πλατεία Νερού!

0
535

Μετά το εντυπωσιακό sold out της συναυλίας τους στο Tae Kwon Do, o Nick Cave και οι The Bad Seeds επιστρέφουν στην Αθήνα για να ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του EJEKT Festival.

Αυτό που συμβαίνει με τον Nick Cave και τους The Bad Seeds τη φετινή χρονιά είναι ένας θρίαμβος! Η περιοδεία τους ανά τον κόσμο πάει από sold out σε sold out, ενώ οι κριτικές των εμφανίσεων είναι κυριολεκτικά αποθεωτικές, μιλώντας για ένα θέαμα που δεν έχει όμοιο του στη σύγχρονη μουσική!

 

Στην Ελλάδα, η συναυλία του Nick Cave και των The Bad Seeds (στις 16 Νοεμβρίου στο Tae Kwon Do) υπήρξε το πιο εκκωφαντικό sold out στην χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια.

 

Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα και ακολούθησε ένα πραγματικό ντελίριο, καθώς η ζήτηση εισιτηρίων ήταν και παραμένει πολύ μεγάλη.

 

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ξανά τον Αυστραλό δημιουργό και τους περίφημους Seeds στην πιο ιδανική τοποθεσία: στις 23 Ιουνίου στη σκηνή του EJEKT Festival, στην πανέμορφη Πλατεία Νερού στο Φάληρο, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

 

Μετά τα ήδη ανακοινωμένα ονόματα των Nick Cave & The Bad Seeds, Editors και Wolf Alice (στην πρώτη εμφάνισή τους στην Ελλάδα), το φετινό line-up του EJEKT Festival ολοκληρώνεται με δύο ακόμα εξαιρετικά συγκροτήματα: τους Protomartyr και τον Jack Heart.

 

b_9670_or_ejekt-02-2018.jpg

 

 

Protomartyr

 

Οι Protomartyr έχουν χαρακτηριστεί δικαίως η νέα μεγάλη ελπίδα του post punk, με την κριτική να βλέπει σε αυτούς το συγκρότημα που ξεχωρίζει σαφώς από το πρόσφατο, αμερικανικό ρεύμα αναβίωσης του μουσικού αυτού είδους: το συγκρότημα από το Detroit, στις τρεις προηγούμενες δουλειες τους, μας είχε δείξει ότι κατέχει τη φόρμα, αλλά το 2017 κατάφεραν να ταράξουν για τα καλά τα νερά. Το έξοχο «Relatives In Descent», ένας από τους κορυφαίους δίσκους της περασμένης χρονιάς, είναι ένα instant classic, ένας δίσκος που στο μέλλον θα είναι σημείο αναφοράς, διότι μας δείχνει πώς ένα είδος με ιστορία δεκαετιών μπορεί να αναζωογνοηθεί και να ακούγεται επίκαιρο σήμερα, ανοίγοντας παράλληλα νέους δρόμους.

 

Οι προφανείς αναφορές είναι εκεί (The Fall, Wire, κλπ), αλλά ο Joe Casey – με τους αλληγορικούς στίχους και τη φωνή που θυμίζει έντονα τόσο τον Nick Cave όσο και τον Ian Curtis – και η παρέα του δείχνουν ότι είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου ένα συγκρότημα γίνεται καλύτερο με κάθε νέο δίσκο και καταφέρνουν να αποδώσουν το zeitgeist όπως μόνο οι αληθινοί καλλιτέχνες μπορούν.

 

Οι Protomartyr θα δώσουν την πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα στις 23 Ιουνίου στη σκηνή του EJEKT Festival.

Jack Heart

Χάρη στη σαγηνευτική φωνή του και τραγούδια οπως τα «She Don’t Mind» και «Mausoleum», ο Έλληνας τροβαδούρος κατάφερε να μας γοητεύσει με το περσινό ντεμπούτο άλμπουμ του με τίτλο «Emotional Pinata».

 

Τα εισιτήρια για την αρένα θα πωλούνται προς 43€ ως και τις 15 Μαρτίου. Έπειτα, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 47€ ως και τις 31 Μαϊου. Η τελική τιμή της προπώλησης, από την 1η Ιουνίου, θα είναι 50€. Στο ταμείο η τιμή τους θα είναι 55€.

Τα VIP εισιτήρια θα κοστίζουν 125€ στην προπώληση ως την εξάντλησή τους – έχουν μείνει πολύ λίγα εισιτήρια σε αυτή την κατηγορία.

Στο ταμείο η τιμή τους (αν δεν εξαντληθούν στην προπώληση) θα είναι 150€.

 

Εισιτήρια:

Προπώληση:

Αρένα: 43€ (ως και 15/03), 47€ (ως και 31/05), 50€

VIP: 125€ [sold out]

 

Ταμείο:

Αρένα: 55€

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται σε όλα τα καταστήματα Public και στο tickets.public.gr

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.