Home NEWS Ο Σάκης Τανιμανίδης άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με ένα μεγάλο πάρτι

Ο Σάκης Τανιμανίδης άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με ένα μεγάλο πάρτι

0
377

Το πιο λαμπερό χριστουγεννιάτικο party πραγματοποιήθηκε χθες στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, που φωτίστηκε από τα χιλιάδες λαμπάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου του και φυσικά από την παρουσία του οικοδεσπότη της βραδιάς, Σάκη Τανιμανίδη. Χιλιάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν και φέτος στο καθιερωμένο ραντεβού με τη διασκέδαση και το shopping και απήλαυσαν ένα μοναδικό show με πυροτεχνήματα, μουσική και ξέφρενο χορό! Οικογένειες, ζευγάρια και μικρά παιδιά κατέκλυσαν από νωρίς το στολισμένο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, απολαμβάνοντας την εορταστική ατμόσφαιρα.

Λίγο πριν την εμφάνιση του μοναδικού Σάκη Τανιμανίδη, μια μουσική εισαγωγή από φιλαρμονική ορχήστρα επί της σκηνής κι ένα θεαματικό show από την Εθνική Ομάδα Cheerleaders, έκαναν την αρχή γι’ αυτό που επρόκειτο να ακολουθήσει. Ο Σάκης ανέβηκε στη σκηνή και μέτρησε αντίστροφα παρέα με τον κόσμο για τη φωταγώγηση του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Φυσικά το party συνεχίστηκε με το συγκρότημα «48 ώρες» που όχι μόνο ξεσήκωσε τους επισκέπτες με Χριστουγεννιάτικα – και όχι μόνο – τραγούδια, αλλά επεφύλασσε και μεγάλη έκπληξη: προκάλεσε και τον Σάκη Τανιμανίδη να τραγουδήσει, αποδεικνύοντας το … ταλέντο του και στο τραγούδι! Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει το γνωστό παρουσιαστή να τραγουδά το «All I want for Christmas is you», δημιουργώντας μια ακόμη πιο ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα! Όταν ο Σάκης κατέβηκε από την σκηνή, μοίρασε χαμόγελα και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους.

Στο μεγάλο party παρευρέθηκαν πολλοί λαμπεροί προσκεκλημένοι όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Χριστίνα Μπόμπα, η Χριστίνα Πολίτη, η Ισμήνη Νταφοπούλου, η Χριστίνα Λαμπίρη και άλλοι, που απήλαυσαν τη γιορτινή βραδιά.

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σήμανε την έναρξη της εορταστικής περιόδου για το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, τον απόλυτο προορισμό shopping για μοναδικά δώρα για εμάς και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα για τα φετινά Χριστούγεννα.