HomeNEWSΟκ.. αν φτάσαμε στο σημείο να νοικιάσουμε και την Ακρόπολη... κάτι δεν...

Οκ.. αν φτάσαμε στο σημείο να νοικιάσουμε και την Ακρόπολη… κάτι δεν πάει καλά στην χώρα!

Σας ακούστηκε λίγο βαρύ ε; Και το ακόμα πιο βαρύ είναι η κοστολόγηση της βραδιάς όχι τίποτα άλλο. Μόλις με 20 χιλιάρικα μπορείτε να μείνετε στην Ακρόπολη! To good to be true; Για να λυθεί το όλο θέμα μιλάμε για ένα επικό τρολάρισμα που αποφάσισε να κάνει η σελίδα της Airbnb μιας και μετά την τόσο μεγάλη επιτυχία της, είχε το θράσος να συμπεριλάβει στα ακίνητα προς ενοικίαση και ολόκληρη την Ακρόπολη!

 

Image result for airbnb νοικιαζει την ακρόπολη

 

Στον τίτλο του «ενοικιαστηρίου» αναγράφεται “Old stonehouse in central Athens” και σε παρένθεση «η Ακρόπολη». Στην περιγραφή έχουμε τον Παρθενώνα, τα Προπύλαια, το Ερέχθειο και τον Ναό της Αθηνάς Νίκης. Συγκεκριμένα αναφέρεται «Ολόκληρη η Ακρόπολη είναι το σπίτι σας για το βράδυ. Θα μένετε σε ένα μέρος του Παρθενώνα, απομονωμένο και ειδικά τροποποιημένο για τις ανάγκες σας. Νιώστε άνετα να μετακινήσετε τα μάρμαρα τριγύρω για να φτιάξετε το σαλόνι και τις κρεβατοκάμαρες. Ο λόφος προσφέρεται ως κήπος και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για όλες τις φυσικές σας ανάγκες.»

 

Στα καλά χαρακτηριστικά του «ακινήτου» αναφέρονται: Η καταπληκτική θέα της Ακρόπολης (και μάλιστα από κοντά), ο σταθμός του μετρό Ακρόπολη που είναι πέντε λεπτά μακριά, και γενικά μια διανυκτέρευση κυριολεκτικά εκατομμυρίων αστέρων.

 

Τώρα εμείς τι να σχολιάσουμε… και σε καλή μεριά ρε παιδιά!

 

Γιατί πώς θα είσαι cool χωρίς Followers ;

 

Αυτή είναι η μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο σε μέγεθος ….

Διαβαστε επισης

loading...