Home NEWS Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου Ουίσκι στην Αθήνα στις 8 Φεβρουαρίου

Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου Ουίσκι στην Αθήνα στις 8 Φεβρουαρίου

0
570

Ήδη στη δεύτερη χρονιά της, η συγκεκριμένη μέρα είναι ένας πραγματικός εορτασμός της πολυτιμότερης κληρονομιάς της Σκωτίας, καθώς θεμελιώνει το σκωτσέζικο ουίσκι ως το κορυφαίο στον κόσμο, αλλά και ως το ιδανικό ποτό που μπορεί κανείς να μοιραστεί με μια καλή παρέα σε όλες τις περιστάσεις.

 

Οι εορτασμοί θα φιλοξενηθούν σε σπίτια, μπαρ, κλαμπ και εκδηλώσεις ανά τον κόσμο, καθώς οι γνώστες και οι λάτρεις του ουίσκι θα απολαμβάνουν ένα ποτήρι του αγαπημένου τους ποτού.

 

Ο Ronan Beirne, Global Brand Marketing Director της Diageo, δήλωσε σχετικά: «Πέρυσι ήταν η χρονιά που θεσπίσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου ουίσκι και η τεράστια επιτυχία που της επιφύλαξε η αποδοχή του κόσμου απέδειξε αυτό που όλοι εμείς στη Diageo γνωρίζαμε ανέκαθεν – ότι οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο αγαπάνε το Σκωτσέζικο Ουίσκι. Φέτος, οι εορτασμοί θα είναι ακόμα μεγαλύτεροι σε παγκόσμιο επίπεδο, περιλαμβάνοντας δοκιμές γευσιγνωσίας, επισκέψεις στο αρχείο της Diageo στη Σκωτία, δωρεάν είσοδο σε αποστακτήρια και εκδηλώσεις με διασημότητες από τη Μανίλα μέχρι το Γιοχάνεσμπουργκ».

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου Ουίσκι αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να γιορτάσουμε το δημοφιλέστερο ουίσκι στον κόσμο και να διακριθεί στο σύνολο της η κατηγορία των σκωτσέζικων ουίσκι. Εξάλλου, η δημοτικότητα του ποτού έχει κτιστεί επιμελώς μέσω της αξιοπιστίας, της ποιότητας και της αυθεντικότητας του, καθώς είναι το μοναδικό απόσταγμα που μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιο ευρύ φάσμα γεύσεων, αρωμάτων και υφής.

 

Ο Ewan Gunn, ανέφερε σχετικά: «Το σκωτσέζικο ουίσκι κατάφερε από όλες τις περιοχές της Σκωτίας – από τη γραφική δυτική ακτή, μέχρι την καρδιά της παραγωγής του ουίσκι στο Speyside και την έντονη αστική ζωή της κεντρικής Σκωτίας – να ανήκει, στην πραγματικότητα, σε όλο τον κόσμο και να είναι το δημοφιλέστερο ουίσκι στον πλανήτη. Η διοργάνωση της Παγκόσμιας Ημέρας Σκωτσέζικου Ουίσκι από τη Diageo για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιβεβαιώνει τη σιγουριά μας για τη δημοτικότητα αυτού του πραγματικά διεθνούς ποτού».

 

Οι πρεσβευτές όσο και οι τοποθεσίες των εορτασμών σε όλο τον κόσμο θα ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα στη χώρα μας η Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου Ουίσκι θα γιορτασθεί με προωθητικές ενέργειες σε σημεία επιτόπιας κατανάλωσης (bars, café bars κλπ.) καθώς και σε σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

 

Στις 8 Φεβρουαρίου, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν το Σκωτσέζικο Ουίσκι με έναν πιο εορταστικό τόνο! Το κοινό που θέλει να απολαύσει αυτήν την εμπειρία θα ενημερώνεται με αναρτήσεις στα social media και ειδικά δελτία τύπου που θα ακολουθήσουν σύντομα.

 

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στους εορτασμούς μέσω social media, μπορούν να χρησιμοποιούν τα hashtags #LoveScotch, #InternationalScotchDay και #jointhecelebration.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: facebook.com/LoveofScotch