Home NEWS Το πιο μαγικό και φρουτένιο παραμυθο-πάρκο στην Αθήνα! Η Φρουτοπία γίνεται θεματικό πάρκο!

Το πιο μαγικό και φρουτένιο παραμυθο-πάρκο στην Αθήνα! Η Φρουτοπία γίνεται θεματικό πάρκο!

0
276

 Ένα πάρκο ευρωπαϊκών προδιαγραφών , εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου δημιουργού Ευγένιου Τριβιζά, θα στηθεί στην Helexpo στο Μαρούσι.

 

Οι «Μυστικοί κόσμοι του Τριβιζά» περιμένουν μικρούς και γιατί όχι και μεγάλους, μιας και πολλοί από εμάς μεγάλωσαν με τις ιστορίες του γνωστού παραμυθά, για να τους ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς στις 3 Νοεμβρίου και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου.

 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Helexpo, με υψηλά εκπαιδευτικά standards  και έντονα διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», είναι ένα θεματικό πάρκο που υπόσχεται να ταξιδέψει τους επισκέπτες στον υπέροχο κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού.

 

Ο κόσμος της Φρουτοπίας, το Νησί των Πυροτεχνημάτων, τα 33 Ροζ Ρουμπίνια, η μάγισσα Φρικαντέλα, τα τρία μικρά λυκάκια και δεκάδες ακόμη παραμύθια γίνονται πρωτότυπη, βιωματική και διδακτική εμπειρία. Μικροί και μεγάλοι επιβιβάζονται στο «Τρένο που πάει παντού» και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, τον Σωτήρη το καρπούζι, τον Αιμίλιο το μήλο και άλλους γνωστούς ήρωες των αγαπημένων παραμυθιών, θα απολαύσουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές, θα ακούσουν συναρπαστικές ιστορίες, θα λύσουν αξεδιάλυτα μυστήρια και θα αψηφήσουν τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο, κακό γουρούνι.

 

Οι πιο φανταστικές ιστορίες καθώς τα πιο αγαπημένα παραμύθια ζωντανεύουν σε μια μαγική διαδρομή.