Home NEWS Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός παραδέχτηκε πως είναι ομοφυλόφιλος;

Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός παραδέχτηκε πως είναι ομοφυλόφιλος;

0
361

Ο ηθοποιός «ανοίχτηκε» στο κοινό μέσω των Social media σχετικά με την ομοφυλοφιλία του, μετά την καταγγελία του 44χρονου ηθοποιού Άντονι Ραπ, ότι 30 χρόνια πριν, είχε προσπαθήσει να τον αποπλανήσει.

Δεν ήταν μυστικό στο Χόλυγουντ, αλλά και ο ίδιος δεν είχε βγει ποτέ να ”παραδεχθεί” την σεξουαλική του ταυτότητα και φαίνεται πως χρειάστηκε μια καταγγελία για αποπλάνηση ανηλίκου αγοριού, έστω και μετά από 30 χρόνια, για να το κάνει.

Αποκάλυψη Ντάνου: Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή!

Ο λόγος για τον Αμερικανό ηθοποιό, σταρ του ”House of Cards” και δύο φορές κάτοχο ‘Οσκαρ Κέβιν Σπέισι, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας ”ανοίχτηκε” στο κοινό μέσω των Social media σχετικά με την ομοφυλοφιλία του, μετά την καταγγελία του 44χρονου ηθοποιού Άντονι Ραπ, ότι 30 χρόνια πριν, είχε προσπαθήσει να τον αποπλανήσει.

Tότε ο Σπέισι ήταν 26 και ακόμα άσημος ηθοποιός που προσπαθούσε να βρει το δρόμο του, παίζοντας ρόλους στο θέατρο.

Σύμφωνα με τον Ραπ, το γεγονός έγινε το 1986, όταν εκείνος και ο Σπέισι έπαιζαν σε διαφορετικά θεατρικά έργα στο Μπρόντγουει. Ο ηθοποιός κάλεσε τον 14χρονο συνάδελφό του στο διαμέρισμά του στο Μανχάτταν για ένα πάρτυ.

Μόλις ο πολύς κόσμος είχε φύγει και σε ανύποπτο χρόνο, όπως υποστηρίζει ο Ραπ, ”ήρθε από πάνω μου, ενώ καθόμουν και έβλεπα τηλεόραση και προσπάθησε να με αποπλανήσει, βρισκόμενος υπό την επήρεια αλκόολ”. 

Αυτό ήταν αρκετό για την ομολογία του Σπέισι στα Social media, που έβαλε τέλος στην παραφιλολογία δεκαετιών σχετικά με την σεξουαλική του ταυτότητα.

‘Εχω πολύ σεβασμό για τον Άντονι Ραπ σαν ηθοποιό, νιώθω κάτι παραπάνω από τρομοκρατημένος που έμαθα αυτή την ιστορία. Πραγματικά δεν θυμάμαι τη  συνάντησή μας, πρέπει να ήταν πάνω από 30 χρόνια πριν. Αλλά αν συμπεριφέρθηκα όπως ισχυρίζεται, του χρωστάω την πιο ειλικρινή συγγνώμη για κάτι που θεωρώ ότι ήταν ανάρμοστη συμπεριφορά λόγω κατανάλωσης αλκοόλ. 

Αυτή η ιστορία με ενθάρρυνε να προσδιορίσω άλλα πράγματα για τη ζωή μου. Ξέρω ότι υπάρχουν εκεί έξω διάφορες ιστορίες που κυκλοφορούν για μένα και απορρέουν και από το γεγονός ότι έχω επιλέξει να προστατέυω υπερβολικά την προσωπική μου ζωή.  Οπως γνωρίζει το περιβάλλον μου, είχα στη ζωή μου σχέσεις με άνδρες και γυναίκες. Έχω αγαπήσει και είχα ρομαντικές σχέσεις με άνδρες στη ζωή μου και έχω επιλέξει να ζω σαν γκέι . Θέλω να το διαχειριστώ πλέον ανοιχτά και αυτό αρχίζει να με κάνει να κάνει να εξετάζω την συμπεριφορά μου”. 

Έξαλλοι οι κριτές! Οι προσβολές πάνε «σύννεφο» στην εκπομπή My Style Rocks!