Home NEWS Πως θα απαλλαγείς γρήγορα και εύκολα απο τους λεκέδες!

Πως θα απαλλαγείς γρήγορα και εύκολα απο τους λεκέδες!

0
272

Σε όλους μας έχει τύχει να λεκιάσουμε  τα αγαπημένα μας ρούχα. Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να απαλλαγείτε απο τους λεκέδες αλλά δεν τα καταφέρνετε, με αποτέλεσμα το αγαπημένο σας πουκάμισο, τζιν, μπλουζάκι να αχρηστευτεί;

 

 

Εμείς στο Athenstimeout.gr ψάξαμε και βρήκαμε  μερικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν!

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για λεκες τζιν γρασιδι

 

 

 

1) Αν σας κόλλησε τσίχλα στο τζιν σας μετά την βόλτα  σας και θέλετε να την αφαιρέσετε, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι πάρετε ένα παγάκι.Θα παγώσετε το σημείο το οποίο βρίσκετε η τσίχλα και με ένα  μαχαίρι θα την αφαιρέσετε!

 

 

 

2)Λεκές απο γρασίδι ίσως και απο τους πιο σκληρούς και δύσκολους λεκέδες ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός και οι επισκέψεις  μας στην φύση αυξάνονται.Για να τον αφαιρέσετε δοκιμάστε ή 1 κουτάλια της σούπας υγρό πιάτων ή 2 κουταλιές οξυζενέ  και θα γίνει σαν καινούργιο!

 

 

 

 

3)Μελάνι! Για να αφαιρέσετε τον  λεκέ απο το αγαπημένο σας μπλουζάκι ψεκάστε με λακ ή τοποθετήστε απολυμαντικό χεριών για περίπου 10 λεπτά και μετά ξεβγάλτε το.Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!

 

4)Τελευταίος αλλά απο τους πιο ισχυρούς λεκέδες!Κραγιόν στο αγαπημένο σας πουκάμισο  ότι χειρότερο  και δυσκολότερο υπάρχει.Αν θέλετε να απαλλαγείτε απο αυτόν τον φρικτό λεκέ τότε εκμεταλλευτείτε το λευκό ψωμάκι που έχετε στο σπίτι.Θα αφαιρέσει γρήγορα και αποτελεσματικά τον λεκέ!

 

 

 

 

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε.Καλή σας  επιτυχία!