Home NEWS Τελικά για να κάνεις οικονομία στο ρεύμα καταλήγεις να ζεις ανάλογα με το τιμολόγιο του ρεύματος. Απαράδεκτο !!!

Τελικά για να κάνεις οικονομία στο ρεύμα καταλήγεις να ζεις ανάλογα με το τιμολόγιο του ρεύματος. Απαράδεκτο !!!

0
293

Σβήσε τα φώτα, κλείσε τον υπολογιστή, βάλε το θερμοστάτη 1 βαθμό πιο χαμηλά το χειμώνα, 1 βαθμό πιο ψηλά το καλοκαίρι, μην ανοιγο-κλείνεις το ψυγείο, βάλε ηλιακό, κλείσε την τηλεόραση… Δεν μας παρατάνε.

 

Τελικά για να κάνεις οικονομία στο ρεύμα καταλήγεις να ζεις ανάλογα με το τιμολόγιο του ρεύματος. Απαράδεκτο !!!

 

Έτσι ένοιωθα και ξεκίνησα το ψάξιμο. Να φύγω από τη ΔΕΗ να μειώσω το λογαριασμό του ρεύματος. Καλοί οι εναλλακτικοί πάροχοι αλλά δύσκολο να καταλάβεις τι προσφέρουν. Έχουν πάγια, χρεώσεις με κλίμακα, οι περισσότεροι έχουν και κάποιες έξτρα χρεώσεις που δεν πολυφαίνονται….

 

Εγώ απλά ήθελα Οικονομικό Ρεύμα παιδιά !!! και που το βρήκα; Στο oikonomikorevma.gr. Είναι να τρελαίνεσαι.

 

Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι βρήκα προσφορά από την Elpedison  (είναι η εταιρεία των Ελληνικών Πετρελαίων) με 1€/μήνα. Την έχω ψάξει πολύ και είναι πραγματικά πολύ καλή προσφορά, για όλους αλλά ειδικά για εμάς που έχουμε οικογένεια. Στην πολυκατοικία έχουν βάλει άλλα δυο σπίτια και όταν ρώτησα ήταν πολύ ευχαριστημένοι οπότε έβαλα κι εγώ.

 

Το πιο καλό είναι ότι τελικά με την Elpedison είναι πολύ απλό. Δίνεις τον αριθμό σου, σε καλούν και τα κανονίζεις χωρίς να κάνεις τίποτε ιδιαίτερο. Δεν πληρώσαμε τίποτε για όλα αυτά και είμαστε στο σπίτι περίπου 20 ευρώ κάτω το μήνα, οπότε μια χαρά και δεν αναγκαστήκαμε να τα αλλάξουμε όλα. Τώρα έκανα Elpedison και το μαγαζί.