Home NEWS Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου ο Σάκης Τανιμανίδης ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου ο Σάκης Τανιμανίδης ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

0
281

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου από τις 18:00 έως τις 21:00, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, ο απόλυτος προορισμός shopping, ανοίγει τις πόρτες του, για το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο party! Ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Σάκης Τανιμανίδης, φοράει το γιορτινό του χαμόγελο και μας προσκαλεί όλους ν’ ανακαλύψουμε τη μαγεία των γιορτών σε μια αξέχαστη βραδιά με μουσική, διασκέδαση και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

 

Το party θα ξεκινήσει μ’ ένα θεαματικό show από τις Cheerleaders Εθνικής Ομάδας που θα ανεβάσει τη διάθεση μας, ενώ το συγκρότημα «48 ώρες» θα μας ξεσηκώσει με αγαπημένα τραγούδια που θα μας κάνουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε και ο ουρανός του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen θα φωτιστεί από λαμπερά και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα!

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τις έξυπνες Χριστουγεννιάτικες αγορές, με στιγμές χαλάρωσης στα εστιατόρια και καφέ του εκπτωτικού χωριού αλλά και στο λαχταριστό Christmas Market!

 

Όμως οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ. Και πώς θα μπορούσαν με τον Σάκη επί σκηνής; ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων, επιφυλάσσει κάτι εντελώς απροσδόκητο… και ποιος ο καλύτερος τρόπος να μάθετε τι από το να βρίσκεστε όλοι εκεί!

*Σ*Σ

*Στου

*Στου