Home NEWS UTOPIA pride festival 8-11 Ιουνίου στην Αθήνα

UTOPIA pride festival 8-11 Ιουνίου στην Αθήνα

0
565

Το Utopia Athens Pride Festival έλαβε χωρα πέρυσι τον Ιούνιο για πρώτη φορά στην Αθήνα με τεράστια επιτυχια και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

 

Στις 3 ημέρες που διήρκησε το φεστιβαλ πραγματοποιήθηκαν 4 πάρτυ συμπεριλαμβανομένου και ενός ημερήσιου pool party (rooftop με θέα την Ακρόπολη). Κάθε ένα από αυτά είναι ήδη από τα γνωστότερα πάρτυ παγκοσμίως όπως το ACTION (USA), το XLSIOR (Μύκονος), HELL & HEAVEN (Βραζιλία) και POSH (Λίβανος), αποτελώντας έτσι ένα σημαντικό πόλο έλξης. Σε συνδυασμό με τους διεθνείς DJ και performers που συμμετείχαν και παράλληλα με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers τους ανά τον κόσμο, είχαν μπει ήδη τα εχέγγεια για να γίνει γνωστή η διοργάνωση από την πρώτη κιόλας χρονιά. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους GSP (Ελλάδα), Sebastien Triumph (Γαλλία), Rodolfo Bravat (Βραζιλία), Rick Braile (Βραζιλια), Leomeo (Γαλλία), Belladonna (Ισραήλ), Decode (Λίβανος), Nick A (Ελλάδα), Kappa Nee (Ελλάδα).

 

Έπειτα, λοιπόν, από τη μεγάλη απήχηση που είχε διεθνώς το πρώτο Utopia Athens Pride Festival, στη χρονιά που διανύουμε είχαμε προτάσεις από σημαντικές πρωτεύουσες του πλανήτη να οργανώσουμε

Utopia Parties και έτσι ήδη τρέχει ένα μεγάλο World Promo Tour σε Παρίσι, Βυρητό, Λισαβώνα, Λονδίνο, Μόναχο, Σικάγο, Σαν Φρανσίσκο και Λος Άντζελες.

 

To γεγονός αυτό ενδυνάμωσε κι άλλο τη φήμη του φεστιβάλ, δινοντάς μας νέα φτερά για μια ακόμη πιο πετυχημένη διοργάνωση φέτος στις 8-11 Ιουνίου για τη δέυτερη χρονιά του Utopia Athens Pride Festival. Η επιλογή των ημερών φυσικά γίνεται ανάλογα με το πότε κάθε χρονιά πραγματοποιείται το Athens Pride, καθώς η πόλη τις μέρες εκείνες γεμίζει με gay τουρίστες. Περισσότεροι από 40.000 είναι οι συμμετεχοντες στο σύνολο.

 

Φέτος λοιπόν σε 3 μέρες θα πραγματοποιηθούν 5 parties σε διαφορετικούς χώρους στην καρδιά της Αθήνας. Στην προσπάθειά μας αυτή ήδη έχουμε στο πλευρό μας ως Media Supporters την Ευρωπαϊκή καμπάνια για την LGBT κοινότητα της Αθήνας (ATHENS-REAL.COM). Η σπουδαιότερη όμως συνεργασία σε αυτήν την κατεύθυνση είναι αυτή με το application SCRUFF leader dating app παγκοσμίως ως βασικός χορηγός του φεστιβάλ αναλαμβάνοντας παράλληλα την προβολή του Utopia διεθνώς.

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: https://www.eventbrite.com/e/utopia-pride-festival-tickets-44596629720

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/utopiafestath//

 

Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 

> Friday 8/6 – 10PM-2AM – Rooftop Opening Party

POSH (Beirut)

Line up:

ROBIN SKOUTERIS (Greece)

MANOS GEORGANTAS (Greece)

• Venue: Omikron 2

Διεύθυνση: Βουτάδων 42, Γκάζι

 

> Fride 8/6 – 12AM-8AM – After XXX Party

ROUGH TRADE (New York)

Line up:

NANDO (USA)

DECODE (Lebanon)

International performers go-go boys:

Victor Rom

Massimo Piano

Klein Kerr

Manuel Scalco

• Venue: The Apartment

Διεύθυνση: Ευμολπιδων 26, Γκάζι

 

> Saturday 9/6 – 11PM-8AM – Main Party

Matrix (Madrid)

Line up:

ISAAC ESCALANTE (Mexico)

MANUEL DE DIEGO (Spain)

NICK A (Greece)

ROB HARRIS (UK) Live

• Venue: Blast

Διεύθυνση: Ευμολπιδων 11, Γκάζι

 

> Sunday 10/6 – 4PM-11PM – Day Pool Party

EXCITE (Paris)

Line up:

SEBASTIEN TRIUMPH (France)

GSP (Greece)

NICK A (Greece)

• Venue: ACRO

Διεύθυνση: Ιερά οδός 13, Γκάζι

 

> Sunday 10/6 – 10PM-6AM – Closing Rooftop Party

H.I.M (Antwerp)

Line up:

RICK BRAILE (Brazil)

TZINA CHRISTODOULOU (Greece)

• Venue: Terraza

Διεύθυνση: Τριπτολέμου 31, Γκάζι