Home RestaurantNews O σεφ του «Artisanal» Δημήτρης Δημητριάδης στο πρώτο vegetarian brunch της πόλης!

O σεφ του «Artisanal» Δημήτρης Δημητριάδης στο πρώτο vegetarian brunch της πόλης!

0
708

O σεφ του «Artisanal» της Κηφισιάς Δημήτρης Δημητριάδης έρχεται αυτή την Κυριακή 28/2 στο Sunday brunch festival του «Τhe Clumsies» (οδος Πραξιτέλους) που συνεχίζεται με πολλές εκπλήξεις. Αυτό το brunch είναι χορτοφαγικό! Στο μενού του θα υπάρχει ξινόχοντρο σε ζωμό λαχανικών με ζυμωτό ψωμί, ντομάτα, θυμάρι και φέτα Ελασσόνας, η συνέχεια έχει αυγό στους 63ο C με σπαράγγια, κινόα και πούδρα ελιάς, καθώς επίσης και φρικασέ με άγρια χόρτα και king oyster μανιτάρι, και, για επιδόρπιο, κρέμα μαστίχας με κομπόστα βύσσινο, crumble λευκής σοκολάτας και σορμπέ βύσσινο.

Πρόκειται για μία σημαντική στιγμή όχι μόνο διότι δύο κορυφαία εστιατόρια συνεργάζονται, αλλά και γιατί το γεγονός αποτελεί από μόνο του μία εξαιρετικά σημαντική κίνηση στο χώρο της χορτοφαγίας. Όπως έχει γράψει εξάλλου και η Khaetlyn Λ. Grindell “Η Χορτοφαγία είναι μια ηθική επιταγή, αν θέλουμε να θέσουμε τέρμα στην αδικία σε όλα τα ζώα.  Η Χορτοφαγία είναι το ελάχιστο που οφείλουμε στα σκεπτόμενα αισθάνόμενα πλάσματα με τα οποία μοιραζόμαστε τη Γη.”

Info

Πραξιτέλους 30

Τηλ. 2103232682