Νύχτες Λε Πα- νικού στο Posidonio!

Νύχτες Λε Πα- νικού στο Posidonio!

Δείτε ποιοι διάσημοι διασκέδασαν και σε ποια ηθοποιό ο Λε Πα αφιέρωσε τραγούδια του

 

 

 

 

Κυριολεκτικά νύχτες Λε Πα-νικού είναι οι βραδιές στο Posidonio! O ανανεωμένος Λευτέρης Πανταζής με τα τραγούδια του- τόσο τις διαχρονικές του επιτυχίες όσο και τις νεώτερες -σε συνδυασμό με το μπρίο και το μοναδικό στυλ του χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές κεφιού. «Καλώς ήρθατε στο Posidonio, το απόλυτο διασκεδαστήριο» με αυτήν την φράση, ο Λε Πα, υποδέχεται τον κόσμο και μέσα σε λίγα λεπτά κάνει πράξη, τα προαναφερθέντα λεγόμενά του. Το Posidonio γίνεται συνώνυμο με το «απόλυτο διασκεδαστήριο»! Σύντομα θα κυκλοφορήσει το ολοκληρωμένο CD του Λευτέρη Πανταζή.

 

 

 

Μια μικρή γεύση από τον Λε Πα- νικό στο Posidonio εδώ: https://youtu.be/8I7qiE8fJ1M

 

 

 

 

 

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κρατά το κέφι σε υψηλά επίπεδα, οι ερμηνείες του καθηλώνουν και κανείς δεν μένει ακίνητος. Το πρώτο του, τραγούδι «Φταίω εγώ» έχει ήδη αγαπηθεί. Όλοι γίνονται «ένα» με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.https://www.youtube.com/watch?v=nlWb7OZzqgs&feature=youtu.be

 

 

 

 

Εντυπωσιακή τόσο ερμηνευτικά όσο και ως προς τη σκηνική της παρουσία είναι η Τζωρτζίνα Νικάκη.

 

 

 

Ξεχωριστή η Νάϊρα Αλεξοπούλου. Ακόμη ξεχωρίζουν ο Στέλιος Τσάκωνας κι η Έλενα Παναγιωτίδου. Στο σχήμα συμμετέχουν και οι, επίσης, ταλαντούχοι: Π. Μπουραντώνης, Μ. Κορέλλη, Μ. Ανιμάδο, Β. Άνης, Μ. Παπαγιαννάκης, Δ. Τατά, Δ. Γεωργιάδου.

 

 

 

Στο Posidonio, διασκέδασε ο Νίκος Μακρόπουλος όπου τραγούδησε όταν ο Λευτέρης Πανταζής του παραχώρησε το μικρόφωνο. Ο Λε Πα παραχώρησε το μικρόφωνο και στον Νικηφόρο όπου διασκέδασε στο Posidonio με την παρέα του. Ο Λε Πα αφιέρωσε τραγούδια του - μεταξύ αυτών και «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» - στην πάντα εντυπωσιακή ηθοποιό, Ελένη Φιλίνη.

 

 

 

 

Το πιο διασκεδαστικό καλοκαιρινό σχήμα, στην παραλιακή, στο Posidonio.

 

 

 

 

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι ξεχωριστές.

 

 

 

 

POSIDONIO Music Hall Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό Τηλ. 210 8941033, 210 8941035

loading...