Home VENUE Εθνικές Κουζίνες L’ Abreuvoir, παράδοση ποιότητας και Γαλλικής φινέτσας

L’ Abreuvoir, παράδοση ποιότητας και Γαλλικής φινέτσας

0
694

Το abreuvoir πρωτολειτούργησε στις 18 Μαρτίου 1965.

Ο Αλέξης Κότσης και η σύζυγός του Γιάννα σκέφτηκαν να ανοίξουν ένα γαλλικό εστιατόριο στην όμορφη συνοικία της Αθήνας, το Κολωνάκι.

 

 

Σπεσιαλίστας της γαλλικής κουζίνας, την οποία είχε διδαχτεί και εξασκήσει στην Γαλλία, ο Αλέξης Κότσης είδε το εστιατόριό του, σύντομα, να θεωρείται ο αγαπημένος τόπος συνάντησης των καλοφαγάδων της πρωτεύουσας, των φίλων του καλού κρασιού, καθώς και το επιλεγμένο εστιατόριο των επαγγελματικών αλλά και φιλικών γευμάτων.

 

Με την πάροδο των χρόνων, αυτό που θεωρήθηκε νεωτερισμός το 1965, μετατράπηκε σιγά-σιγά σε μιά γερή παράδοση, παράδοση ποιότητας, εξυπηρέτησης, και ευχάριστης ατμόσφαιρας. Ο κατάλογος του Αbreuvoir – ισάξιος των καλλιτέρων εστιατορίων του κόσμου – δεν έπαψε ποτέ, προς ευχαρίστηση των φίλων τού, να προτείνει νέες σπεσιαλιτέ.

 

Ο Σπύρος και η Κλαίρη, τα παιδιά του Αλέξη Κότση, οδηγούν τώρα το abreuvoir σε νέες επιτυχίες, έχοντας ως μοναδική τους επιθυμία την ικανοποίηση των πιστών τους πελατών.