Home BLOGS 10 Πράγματα που ένας άντρας θέλει να πει στη κοπέλα του!

10 Πράγματα που ένας άντρας θέλει να πει στη κοπέλα του!

0
324

Για να συνυπάρξουν αρμονικά δύο άνθρωποι θέλει συνεχή προσπάθεια και να υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ τους. Αν και οι γυναίκες θεωρούν πως είναι οι μόνες που μπορούν να εκφράσουν με λόγια τα συναισθήματα τους, υπάρχουν στιγμές όμως που και οι άντρες νοιώθουν την ανάγκη να πούνε κάποια πράγματα στη κοπέλα τους.. έστω και μια φορά στη ζωή τους!

Τσέκαρε παρακάτω όλα όσα θέλει να πει ένας άντρας στη κοπέλα του και προσπάθησε και συ να της μιλάς λίγο περισσότερο γιατί όσες πράξεις και αν κάνεις για να την ευχαριστήσεις οι γυναίκες νιώθουν πάντα την ανάγκη να ακούνε και κάποια πράγματα από σένα!

 

1.Επειδή βρίσκω τις άλλες γυναίκες ελκυστικές δεν σημαίνει ότι σε βρίσκω λιγότερο γοητευτική ή ότι θα σε αφήσω και θα φύγω με μια άγνωστη που πέρασε από δίπλα μου!

 

2.Η αποτυχία μου να σου κάνω κοπλιμέντα δεν είναι κακόβουλη απλά εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτομαι ότι πρέπει να στο πω.. το λέω από μέσα μου!

 

3.Όταν μαλώνουμε και σηκώνεσαι και φεύγεις τρέχοντας, μη περιμένεις να τρέξω από πίσω σου για να σε φέρω κοντά μου.. για μένα το να φύγεις σημαίνει ότι θέλεις τον χώρο σου για να ηρεμήσεις και είναι απολύτως φυσιολογικό!

 

4.Όταν σου λέω ότι δεν είμαι θυμωμένος σημαίνει ότι δεν είμαι θυμωμένος!

 

5.Είσαι πολύ πιο όμορφη απ’ όσο νομίζεις!

 

 

6.Όταν κάθομαι δίπλα σου ήσυχος χωρίς να μιλάω, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάτι δεν πάει καλά! Μου αρκεί που κάθομαι δίπλα σου!

 

7.Όταν σου εμπιστεύομαι κάτι προσωπικό δεν είναι οκ να το πεις και στην κολλητή σου! Αλήθεια δεν είναι καθόλου οκ!

 

8.Ξέρω πως μερικές φορές τα ενδιαφέροντα μου δεν ταιριάζουν με τα δικά σου αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να δείξεις κάποια υποστήριξη! Έστω και λίγο αν δείξεις πως ενδιαφέρεσαι, για μένα σημαίνει πολλά!

 

9.Ποτέ μα ποτέ μη χρησιμοποιείς τις λέξεις: «Είμαι μια χαρά!» Δεν είσαι και το ξέρουμε!

 

10.Είναι σχεδόν απίθανο για μένα να πω «Σ’αγαπώ». Με ενοχλεί που οι πράξεις μου δεν σου αρκούν για να σου δείξω πόσο νοιάζομαι για σένα. Τα λόγια είναι ανούσια, ενώ οι πράξεις μου δεν μπορούν να πουν ψέματα. Για μένα είναι πιο σημαντικό να στο δείχνω από το να το λέω!

πηγή

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγεις από μια σχέση;