HomeBLOGS26 Χρόνια από τη γέννηση των «Απαράδεκτων» και.. το θεωρούμε απαράδεκτο που...

26 Χρόνια από τη γέννηση των «Απαράδεκτων» και.. το θεωρούμε απαράδεκτο που δεν υπήρξαν άλλοι…

Καθόλα ξεκαρδιστικοί, καθόλα επίκαιροι και ειλικρινά αν εξαιρέσουμε την πρόοδο της τεχνολογίας θα μπορούσε να περαστεί σαν τωρινή σειρά που θα έκανε τις άλλες δήθεν κωμικές να τρώνε την σκόνη της.

Κάτι σαν τα δικά μας «Φιλαράκια» κάτι που αν το καλοσκεφτεί κανείς, εμείς τα κυκλοφορήσαμε πρώτα, άρα μιλάμε περί αντιγραφής.

Σεπτέμβριος του 1991 κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση μέσα από το Mega. Οι Παπαδοπουλαίοι και οι απέναντι. Ας μην ξεχνάμε ποτέ και το καθιερωμένο Αστροπελέκι καθώς και κάπου εκεί που και που ο κος Χαλακατεβάκης μπλεκόταν με το έτσι θέλω στην καθημερινότητά τους. Πρωτότυποι διάλογοι, όχι πάντα βάση σεναρίου, και σκηνικά που έχουν μείνει χαραγμένα στην μνήμη μας 26 χρόνια μετά..

 

 Ποιος ξεχνά την Δήμητρα Παπαδοπούλου ως άλλη Kim Basinger, τον Σπύρο Παπαδόπουλο με το κλασσικό «τι έγινε ρε παιδιά;», το άγριο κράξιμο του Γιάννη Μπέζου ο οποίος btw παίζει να ήταν και ο πρώτος gay χαρακτήρας στην ελληνική τηλεόραση στην Ρένια Λουιζίδου, και τέλος τον Βλάσση Μπονάτσο με τις απίστευτες γκριμάτσες του να προσπαθεί να ρίξει κάθε γκομενάκι αλλά πάντα να γυρνά στο αστροπελέκι του.

Image result

Image result

Και εμείς αναρωτιόμαστε…γιατί τελικά δεν στείλαμε κάποια από τις προτάσεις τους στην Eurovision;;;;;;;;

 

 

Αθήνα με τα ωραία σου τα Φεστιβάλ! Πάνω ή και «Κάτω από τις γραμμές»!

 

Τελικά ποιος παίζει…. μπάλα στο κέντρο της Αθήνας;

Διαβαστε επισης

loading...