Home NEWS Γιατί οι κουκλάρες είναι single; – Ποια γυναίκα ερωτεύονται οι άντρες;

Γιατί οι κουκλάρες είναι single; – Ποια γυναίκα ερωτεύονται οι άντρες;

0
986

“Την κουκλάρα” θα πείτε αυθόρμητα. Κι όμως δεν είναι έτσι. Ή τουλάχιστον δεν φτάνει μόνο αυτό. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι πιο όμορφες γυναίκες είναι single; Η απάντηση είναι απλή: συνήθως ποντάρουν πολύ στην ομορφιά τους και μειονεκτούν σ’ αυτά που πραγματικά ζητά ένας άντρας, Και τα “αντρικά θέλω” είναι μία ιστορία που … έρχεται από μακριά, καθώς στο DNA μας έχει χαραχτεί αιώνες τώρα η ανάγκη της ηρωοποίησης. Ο άντρας δεν νοιώθει εύκολα πλήρης αν δεν είναι ο ήρωας κάποιας, ο προστάτης κι ο ιππότης της. Ρόλος που μεταλλάσσεται με τους αιώνες, όμως στη βάση του παραμένει ακόμη ισχυρός.

 

Επίσης η αποδοχή και η εκτίμηση από το έτερον μας ήμισυ είναι υπόθεση σημαντική για όλους μας. Η περιβόητη ιστορία με το “πλευρό του Αδάμ” ίσως έχει μία βαθύτερη αλληγορία ενός “στάσου πλάι μου” που δεν αλλοιώθηκε στο πέρασμα των χρόνων.

 

 

Ο σεβασμός και η ειλικρίνεια είναι επίσης ζητούμενα κάθε άντρα στη σχέση του, Όπως και η επικοινωνία με τη σύντροφό του χωρίς εντάσεις και προστριβές. Τέλος κάθε άντρας έχει ανάγκη από τον δικό του ελεύθερο χρόνο. μία υπόθεση που λειτουργεί κι αντίστροφα (ελεύθερος χρόνος της συντρόφου του) αλλά που για εκείνον είναι προϋπόθεση ψυχικής ισορροπίας και κανόνας εξωστρέφειας. Ένας άντρας χρειάζεται τα χόμπι του, την ομάδα του, την ανδροπαρέα του.

 

Και φυσικά υπάρχει πάντα το σεξ: ανάγκη αναντίρρητη που είναι κώδικας επικοινωνίας για όλους.

πηγή

Ελλάδα: Ο τόπος που “γέννησε” τον Τουρισμό και το βίντεο που … σαρώνει 

Ήξερες γιατί “κρεμάμε” έργα τέχνης στους τοίχους; Το “μυστικό” της κορτιζόλης!!!