HomeBLOGSΟι 5 χειρότερες ατάκες που μπορείς να πεις σε γυναίκα!

Οι 5 χειρότερες ατάκες που μπορείς να πεις σε γυναίκα!

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να μπορεί κανείς να φλερτάρει σωστά. Μια καλή ατάκα ή ένα κοπλιμέντο μπορούν να βάλουν τις βάσεις για να μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με την γυναίκα που θες και να την κερδίσεις. Ωστόσο, δεν το έχουν όλοι με τα κοπλιμέντα που κάνουν, με αποτέλεσμα η κοπέλα να μην ξέρει τι να απαντήσει.

Επειδή εμείς δεν θέλουμε να βρεθείς και εσύ σε μια τέτοια αμήχανη στιγμή και να γελοιοποιηθείς στην κοπέλα που σου αρέσει, σου έχουμε εδώ τα 5 χειρότερα κοπλιμέντα που πρέπει να αποφύγεις σε κάθε περίπτωση.

 

Τα 5 χειρότερα κοπλιμέντα που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία!

 

Φαίνεσαι υπέροχη για την ηλικία σου!

Το μόνο που μπορείς να πάρεις σαν απάντηση από κάτι τέτοιο είναι ένα «ευχαριστώ ;» που θα την κάνει να αναρωτιέται πόσο χαζός παίζει να είσαι. Ξέρει την ηλικία της και ξέρει πως να περιποιείται τον εαυτό της. Δεν περιμένει εσένα να τη πεις κάτι τέτοιο. Επίσης, δεν χτυπάμε τις γυναίκες στην ηλικία τους. Για πολλές το θέμα της ηλικίας είναι ευαίσθητο. Όπως δεν θα την ρωτούσες ποτέ πόσο χρονών είναι, δεν θα της πεις και αυτό. Είναι αρκετά αγενές.

 

 

Έχασες βάρος;

Μακράν από τα χειρότερα κοπλιμέντα που μπορείς να κάνεις σε μια γυναίκα. Αν την ρωτήσεις κάτι τέτοιο σε συνδυασμό με κάτι ακόμα που θα δηλώνει πως την θεωρείς όμορφη, σημαίνει πως για εσένα η ομορφιά συνδέεται άμεσα με το ότι πρέπει να ζυγίζει λιγότερο από ότι έκανε. Επίσης, στο μυαλό της φαίνεται πως υπονοείς πως πριν που είχε παραπάνω κιλά δεν ήταν όμορφη. Ακόμα και αν έχει χάσει κιλά και είναι εμφανές, καλό είναι να μην της το πεις αυτό.

 

 

 

 

Δεν περίμενα να είσαι τόσο έξυπνη!

Αν θέλεις να επαινέσεις την εξυπνάδα της, συγχαρητήρια, μόλις εξασφάλισες ότι θα φας άκυρο στο τέλος. Είναι αλήθεια πως η όμορφες κοπέλες θέλουν να ακούν πως είναι έξυπνες. Γνωρίζουν ότι είναι όμορφες, επειδή αυτό είναι προφανές. Τους αρέσει,όμως, να τους λες ότι είναι έξυπνες, γιατί σημαίνει πως καταλαβαίνεις και τα υπόλοιπα χαρίσματά τους. Μην το κάνεις όμως με τόσο άσχημο τρόπο, γιατί με αυτή την φράση θα νομίζουν είτε πως δείχνουν χαζές, είτε πως ήταν πολύ μειωμένες στο μυαλό σου πριν τις γνωρίσεις καλύτερα.

 

Δείχνεις πιο όμορφη…

Σε σχέση με πότε ; Εκτός από ότι την βάζεις να αναρωτιέται για πότε εννοείς, καταλαβαίνει πως δεν την έβρισκες τόσο όμορφη όταν την είδες την προηγούμενη φορά. Αυτό σου αφαιρεί πόντους από το παιχνίδι του φλερτ. Είναι πολύ πιθανό να είχε αφιερώσει χρόνο για να περιποιηθεί τον εαυτό της και εσύ έμμεσα της λες πως δεν σου άρεσε αυτό που είδες. Επίσης, αν ήταν άρρωστη ή αν της είχε συμβεί κάτι, δεν είναι ανάγκη να της θυμίζεις πως δεν έδειχνε τόσο ωραία. Μπορεί να εκνευριστεί και να τη χάσεις.

 

Σε θαυμάζω για τα ρούχα που φοράς!

Δεν ανήκει άδικα στα χειρότερα κοπλιμέντα! Είναι πολύ πιθανό να σου αρέσουν οι επιλογές της στα ρούχα. Δεν θα της το πεις όμως έτσι. Με αυτή τη φράση σημαίνει πως κάτι τρέχει με τα ρούχα της. Θα την κάνεις να αναρωτιέται μήπως κάνει κάτι λάθος και θα την βάλεις σε σκέψεις, που όχι μόνο θα χαλάσουν το ραντεβού σας, αλλά θα την κάνουν να σε θεωρήσει επικριτικό και αγενή. Και τότε, φίλε μου, μην ρωτήσεις γιατί σου έριξε Χ.

πηγή

Manslife λιστα: Tα πιο ακριβά και σπάνια αυτοκίνητα στον κόσμο!

Για τους λάτρεις της ταχύτητας. Τα 10 καλύτερα supercars της χρονιάς!

Διαβαστε επισης

loading...