HomeBLOGSΟι τελετές έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων από το 1992 μέχρι σήμερα! (vids)

Οι τελετές έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων από το 1992 μέχρι σήμερα! (vids)

Το βράδυ της Παρασκευής (ώρα Βραζιλίας) πλησιάζει και οι πρώτες πληροφορίες για την  τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, κάνουν λόγο για μια εκδήλωση γεμάτη λάμψη και πανδαισία χρωμάτων.

 

Σημαντική θα είναι η παρουσία του σούπερ μόντελ της χώρας Ζιζέλ Μπούντχεν, η οποία μετά τη συμμετοχή της στην τελετή του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, αυτή τη φορά θα παίξει τον ρόλο του θύματος σε ένοπλη ληστεία στους δρόμους του Ρίο, και παράλληλα θα ακούγεται το τραγούδι “the girl from Ipanema”…

 

Η τελετή θα χωρίζεται σε 3 μέρη:

Το πρώτο θα αποτελεί μια έκκληση για παγκόσμια ειρήνη και θα αποτυπώνει το πνεύμα φιλοξενίας των Βραζιλιάνων προς  τους ανα την υφήλιο επισκέπτες.

 

Το 2ο, θα παρουσιάζει την άγρια ομορφιά του τροπικού δάσους της χώρας σε συνδυασμό με με τα χρώματα και την αίσθηση της χαράς. Το κομμάτι αυτό θα έχει τον τίτλο, “κήπος”.

 

Το 3ο μέρος της παράστασης, είναι αφιερωμένο στην εργατικότητα και την ευρηματικότητα του λαού της Βραζιλίας.

 

 Τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα: (3 τόνοι και 109 εκτοξευτές θα κάνουν μέρα τον ουρανό πάνω από το στάδιο Μαρακανά) θα επιστρατευθούν ώστε να κάνουν την τελετή φαντασμαγορική και να προετοιμάσουν την είσοδο των 12 χιλιάδων αθλητών. 

 

Δείτε παρακάτω μέρος ή ολόκληρες τις τελετές έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων από το 1992 μέχρι το 2012…

 

 

Διαβαστε επισης

loading...