Home BLOGS Τα Do΄s and Dont’s του Facebook για έναν χρήστη σκέτο gendelman!

Τα Do΄s and Dont’s του Facebook για έναν χρήστη σκέτο gendelman!

0
336

Το διαδικτυακό savoir vivre που θα πρέπει να κατέχεις αν δεν θες να γίνεσαι ενοχλητικός ακόμα και στους «φίλους» σου!

 

Βλέπεις υπάρχουν άτυποι κανόνες που πρέπει κανείς να ακολουθεί για να γίνει διαδικτυακά τουλάχιστον, αρεστός στους γύρω του. Είτε είσαι εθισμένος είτε όχι με τα social media, αυτά που ακολουθούν καλό θα είναι να τα ακολουθήσεις κατά γράμμα μιας και σε όλους «χτυπάνε καμπανάκια» αλλά κανείς από ότι φαίνεται δεν έχει το θάρρος να μιλήσει και να πει πόσο tragic είναι αυτός που τα κάνει.

 

Πάμε λοιπόν!

 

Κανόνας #1

Μην μοιράζεσαι υπερβολικά προσωπικές πληροφορίες. Το τι έκανες εχτές στο ραντεβού, τι έφαγες, πως το έφαγες ή αν το χώνεψες εκτός του ότι μπορεί να μην ενδιαφέρουν και κανέναν σας καθιστούν και στόχο επιτήδειων που παρακολουθούν και ξέρουν για παράδειγμα ότι λείπετε από το σπίτι σας.

 

Κανόνας #2

Ένα φαινόμενο αρκετά «σπαστικό» και συχνό… Μην αναπαράγεις δηλώσεις άλλων και τα παρουσιάζεις ως δικές σου.. Helloooo! Δεν είσαι ο μόνος που ξέρεις τι πάει να πει copy paste..

 

Κανόνας #3

Ο  πιο τραγικός από όλους είναι αυτός που ευχαριστεί, σαν λιγούρης, δημόσια αυτόν που του έκανε αποδοχή το αίτημα φιλίας!!! Μην το κάνεις δημόσια!! Και ιδιωτικά δηλαδή, αλλά…

 

Και τέλος ο κανόνας #4

Για όλους εσάς που κάνετε προφίλ σαν «Γιάννης- Μαρία» ή «Σούλα- Μπάμπης» ενημερώνουμε ότι η δημιουργία ατομικού προφίλ είναι εντελώς δωρεάν! Είπαμε ερωτευμένοι αλλά μέχρις ενός σημείου!!!

 

Διαγωνισμός athenstimeout.gr – Κερδίστε βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Έρευνα που σε κάνει να απορείς.. Εξαρτημένοι από τα social media αλλά δεν τα παρατούν γιατί…