HomeCINEMAΟ Hugh Jackman πίστευε ότι θα τον απέλυαν από τις ταινίες των...

Ο Hugh Jackman πίστευε ότι θα τον απέλυαν από τις ταινίες των X-Men

Η παραγωγή της πρώτης ταινίας των X-Men δεν είχε κυλίσει πολύ ομαλά.

Ειδικά όσον αφορά το casting του Wolverine, αρχικά ο Dougray Scott ήταν εκείνος που είχε κλείσει τον διάσημο ρόλο.

Στην πορεία όμως η δέσμευση του στο Mission: Impossible II αλλά και ένα ατύχημα με την μοτοσυκλέτα τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από τον ρόλο στα μέσα της παραγωγής.

Τότε ήταν που ο ρόλος του Logan κατέληξε στον Hugh Jackman, αλλά η πρόταση πρώτα έγινε στον Russell Crowe που όμως απέρριψε τον ρόλο και ήταν και εκείνος που πρότεινε τον Jackman.

Και ο Hugh όμως βρέθηκε πολύ κοντά να χάσει τον ρόλο.

Μίλησε για μια ιστορία από την αρχή τον γυρισμάτων:

«Μου είπαν πως τα πράγματα δεν λειτούργησαν όπως περίμεναν. Θα με απέλυαν από τη πρώτη χολιγουντιανή ταινία μου – την μεγαλύτερη της καριέρας μου. Ήμουν θυμωμένος, πήγα σπίτι στη γυναίκα μου και παραπονέθηκα. Το κλαψούρισμα μου στη γυναίκα μου κέρδιζε ολυμπιακό μετάλλιο, και γκρίνιαζα για αυτό το άτομο και για το άλλο άτομο. Με άκουσε πολύ ήρεμα για καμιά ώρα και τελικά είπε απλά, ‘Άκου, νομίζω πως απλά πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου. Ανησυχείς πάρα πολύ για το τι σκέφτονται όλοι οι άλλοι. Απλά γύρνα στον χαρακτήρα, συγκεντρώσου σε αυτό, εμπιστεύσου το ένστικτο σου… το έχεις.’ Για μένα αυτό ήταν αγάπη. Κάποιος που πιστεύει σε εσένα όταν εσύ ο ίδιος δεν πολυπιστεύεις στον εαυτό σου.»

Διαβαστε επισης

loading...