<<Μερικοί το προτιμούν καυτό>>

0
27

Δωρεάν προβολή ταινίας

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 9.30 μ.μ. στον Πολυχώρο Χυτήριο

Στις 15 Ιουλίου και ώρα 9:30 μ.μ., στον κήπο του Χυτηρίου, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν προβολή της ταινίας <<Μερικοί το προτιμούν καυτό>> σε σκηνοθεσία Μπίλι Γουάιλντερ.

Με τους: Μέριλιν Μονρόε, Τζακ Λέμον, Τόνι Κέρτις, Τζορτζ Ραφτ.

Περίληψη

Η ταινία λειτουργεί ως ερέθισμα για ποικίλες ψυχαναλυτικές θεωρήσεις πάνω στα cross overs αρσενικού – θηλυκού, ενώ η Μέριλιν ως «Σούγκαρ» μετατρέπει τη «χαζή ξανθιά» σε απόλυτη αξία.

Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας, ανδρικής και γυναικείας ερμηνείας. Υπόθεση

Στο Σικάγο της ποτο-απαγόρευσης δυο απένταροι μουσικοί γίνονται χωρίς να το θέλουν μάρτυρες μιας γκαγκστερικής σφαγής κι αναγκάζονται να μεταμφιεστούν σε γυναίκες, για να φύγουν για το Μαϊάμι μαζί με ένα συγκρότημα γυναικών μουσικών για να γλιτώσουν τη ζωή τους. Η κάλυψη τους είναι τέλεια μέχρι τη στιγμή που η μια απογοητευμένη από την αγάπη τραγουδίστρια πέφτει πάνω στη «Ζοζεφίν». Ένας παλιός playboy ερωτεύεται τη «Δάφνη» και ένα αφεντικό του υποκόσμου αρνείται να πειστεί για την απάτη.

«Μερικοί το προτιμούν καυτό»

Σκηνοθεσία: Μπίλι Γουάιλντερ

Πρωταγωνιστούν: Μέριλιν Μονρόε, Τζακ Λέμον, Τόνι Κέρτις, Τζορτζ Ραφτ

Τετάρτη 15 Ιουλίου στον Πολυχώρο Χυτήριο

Ώρα έναρξης: 9.30 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικό με θέματα που αφορούν στο Χυτήριο από τις 15 Ιουλίου ως τις 31 Αυγούστου, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 210 3412313.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here