Home NEWS Άρπαξε την ευκαιρία: Space Grey iPhoneX 64GB μόνο 888€ από τα 1199€! Δες εδώ!

Άρπαξε την ευκαιρία: Space Grey iPhoneX 64GB μόνο 888€ από τα 1199€! Δες εδώ!

0
392

10 χρόνια καινοτομίας συνέθεσαν το iPhone X, το όραμα που η Apple είχε εξ αρχής: ένα iPhone που είναι εξ ολοκλήρου οθόνη, για να βυθίζεσαι μαζί του στην εμπειρία. Και τόσο έξυπνο που μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στο πρόσωπό σου. Με το iPhone X, αυτό το όραμα γίνεται πραγματικότητα.

Αναγνώριση προσώπου μέσω Face ID, Dual Camera με δυνατότητα καταγραφής video 4K/60fps, και φυσικά, μια επιβλητική οθόνη OLED Super Retina HD 5.8″ που καλύπτει τη συσκευή από άκρη σε άκρη.

Φόρτισε ασύρματα, κάνε χρήση του fast charging για ταχεία φόρτιση (έως 50% σε 30′) και απόλαυσε stereo ήχο από τα δύο ηχεία της συσκευής οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, καθώς η ανθεκτική κατασκευή του από πανίσχυρο γυαλί και ανοξείδωτο ατσάλι εγγυώνται προστασία σε νερό και σκόνη (IP67).

 

 

Λειτουργικό Σύστημα: Apple iOS 11

To iPhone X ενσωματώνει το πιο προηγμένο φορητό λειτουργικό σύστημα στον κόσμο και το πιο εύχρηστο, το iOS 11, το οποίο το χαρακτηρίζει η ευκολία στον χειρισμό και οι χιλιάδες εφαρμογές που καλύπτουν όλες σου τις ανάγκες.

 

Οθόνη – Φορητότητα: 5.8″

Η οθόνη OLED Super Retina HD TrueToneτων 5.8 ιντσών, διαθέτει ανάλυση 2436×1125 pixels με πυκνότητα 458 ppi, τεχνολογία True Tone για απαράμιλλη αποτύπωση χρωμάτων καθώς και υψηλό εύρος χρωμάτων (HDR), προσφέροντάς σου μια κορυφαίας ποιότητας οπτική εμπειρία.

 

Επεξεργαστής: Hexa Core A11

Το iPhone X διαθέτει τον νέο επεξεργαστή Apple A11, στα 64-bit που υπόσχεται να μην σε απογοητεύσει στις καθημερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές. Το νέο chip της Apple συνοδεύεται από τον M11 motion coprocessor που διαχειρίζεται αποκλειστικά τους αισθητήρες της συσκευής.

 

Αποθηκευτικός Χώρος: 64 GB

Τα 64 GB ενσωματωμένης μνήμης θα σου προσφέρουν χώρο για να αποθηκεύσεις όχι μόνο τα αγαπημένα σου multimedia αρχεία και εφαρμογές,αλλά τα περισσότερα αρχεία που έχεις στον υπολογιστή σου!

 

 

Camera: 12 & 7 Megapixel

Με το iPhone X μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες μέσω των Dual Cameras στα12 Megapixel με Dual OIS, καθιστώντας το ιδανική λύση για καθημερινή χρήση, ενώ παράλληλα προσφέρει λειτουργία εγγραφής βίντεο 4K (2160p) στα 60fps, 1080p στα 60fps ή 720p στα 30fps. Επίσης, διαθέτει και κάμερα 7 Megapixel (FaceTime HD) στην μπροστινή όψη για selfies, βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές.

 

Μια απέραντη οθόνη, γεμάτη δυνατότητες.

 Το iPhone X αποτελεί το απόγειο των 10 ετών εμπειρίας στη δημιουργία των iPhone: είναι πολλά παραπάνω από μια γιορτή ή μια επετειακή συσκευή. Είναι μια συσκευή με οθόνη από άκρη σε άκρη, για να βυθίζεσαι πλήρως σε οτιδήποτε βλέπεις. Μια εντυπωσιακή οθόνη OLED Super Retina HD με ανάλυση 2436×1125 και πυκνότητα 458 ppi, υψηλό εύρος χρωμάτων (HDR) για πραγματικό μαύρο και ακρίβεια σε κάθε χρώμα, και λόγο αντίθεσης 1.000.000:1. Μια οθόνη που θα σε κάνει να βλέπεις τη ζωή, τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα παιχνίδια σου υπό ένα νέο πρίσμα. Ετοιμάσου για κάτι πρωτόγνωρο.

 

Face ID: Το πρόσωπό σου, ο κωδικός σου.

Apple iPhone 7
 
Κάθε πρόσωπο είναι ξεχωριστό. Τι καλύτερο για την προστασία της συσκευής και των δεδομένων σου από το ίδιο σου το πρόσωπο; Το Face ID σου επιτρέπει να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνό σου και να κάνεις ασφαλείς αγορές από το App Store, και καταστήματα που υποστηρίζουν την τεχνολογία. Μια πρωτοποριακή λειτουργία που γίνεται εφικτή χάρις στην TrueDepth camera που ενσωματώνει η συσκευή, αναλύοντας πάνω από 30.000 σημεία στο πρόσωπό σου για να δημιουργήσει ένα ακριβέστατο είδωλο στο οποίο θα υπακούει.
 
 

TrueDepth camera & Dual Cameras 

Το iPhone X διαθέτει Dual Cameras 12 Megapixel με μεγαλύτερο, γρηγορότερο αισθητήρα, νέα χρωματικά φίλτρα, και διπλό οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και video, για να παράγουν απίστευτες εικόνες, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Η λειτουργία Πορτραίτο στο iPhone X βελτιώνεται χάρις στην TrueDepth camera, δίνοντάς σου μοναδικές επιλογές προσαρμογής των selfies σου για επαγγελματικά αποτελέσματα. Οι δυο κάμερες προσδίδουν στη λειτουργία Πορτραίτου εφέ φωτισμού που συναντάμε σε επαγγελματικά στούντιο. Οι φακοί ευρείας γωνίας και οι τηλεφακοί του iPhone X επιτρέπουν οπτικό zoom, καθώς και 10x ψηφιακό zoom για φωτογραφίες και 6x για βίντεο!
 
 
 
 

Ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη!

Apple iPhone 8
 
Κατασκευασμένο με ακρίβεια, από υλικά απαράμιλλης ποιότητας, για να είναι ανθεκτικό όσο ποτέ. Το περίβλημα του iPhone X είναι δημιουργημένο από πανίσχυρο γυαλί και ανοξείδωτο ατσάλι, ώστε να αντέχει ενάντια στο νερό και τη σκόνη (πιστοποίηση IP67), για να μη φοβάσαι αν βραχεί κατά λάθος όσο απαθανατίζεις μια απίθανη σκηνή! Φυσικά, καμία έκπτωση δεν έγινε στο μοναδικό design του, το οποίο σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή οθόνη του, καθηλώνει τα βλέμματα!
 
 

A11 Bionic: Το πιο προηγμένο chip για smartphone. Ever.

Γνώρισε τον επεξεργαστή του iPhone X, ένα ειδικά σχεδιασμένο Α11 chip 64-bit για απόδοση που μέχρι τώρα έβρισκες μόνο σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Έτσι, απολαμβάνεις έως και 70% ταχύτερη απόδοση CPU από το iPhone 7 με A10, ενώ Οι επιδόσεις των γραφικών είναι 30% υψηλότερες από τον A10 Fusion! Απόλαυσε μοναδικές εμπειρίες gaming, διαρκή χρήση για επαγγελματικούς ή καθημερινούς σκοπούς, και οτιδήποτε ενδιάμεσο: το iPhone X δημιουργήθηκε για να κάνει μοναδική κάθε στιγμή που περνάς μαζί του.
 
Apple iPhone 8
 
 
 

Ανασχεδιασμένο iOS, για μια νέα οθόνη!

Apple iPhone 7
 
 
Μια οθόνη που αγγίζει το κινητό σου από άκρη σε άκρη, δεν είναι δυνατόν να περιορίζεται από τον συμβατικό σχεδιασμό λειτουργικού. Έτσι, η Apple σχεδίασε εκ νέου τα μενού και τις εντολές που μπορείς να δίνεις με το δάκτυλό σου, για να κάνει τον χειρισμό του iPhone X τόσο εύχρηστο και ελκυστικό όσο το design του. Ανακάλυψε τη μαγεία του iOS 11 και τις προσθήκες που φέρνει, όπως τα Animojis που προσαρμόζουν τις κινήσεις του προσώπου σου σε emojis, τα οποία μοιράζεσαι με φίλους, στιγμιαία!
 
 

Ασύρματη φόρτιση για έναν ασύρματο κόσμο!

Χωρίς καλώδια φόρτισης, το iPhone X έχει σχεδιαστεί για το μέλλον της ασύρματης τεχνολογίας. Φόρτισε σε ασύρματες βάσεις σε ξενοδοχεία, καφετέριες και αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας το AirPower Mat (πωλείται ξεχωριστά). Απλά ακουμπάς το iPhone Χ, το Apple Watch ή τα AirPods σου στην επιφάνεια του AirPower Mat και αυτόματα, η ασύρματη φόρτιση ξεκινά!
 
 
Apple iPhone 8
 
 
 
 

Ένα γιγαντιαίο βήμα για το iPhone!

Apple iPhone 8
Το iOS 11 είναι το πιο προηγμένο, διαισθητικό και ασφαλές λειτουργικό σύστημα για κινητά στον κόσμο. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αξιοποιείς το iPhone σου στο έπακρο. Έχεις πρόσβαση στις εφαρμογές των «Μηνυμάτων» με ακόμα λιγότερα βήματα. Κάνε πιο προσωπικό το Κέντρο Ελέγχου. Και πολλά άλλα. Βρες, παιχνίδια που θα σου πάρουν το μυαλό στη μεγαλύτερη πλατφόρμα του κόσμου για εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας.
 

Κάντο δικό σου με ένα κλικ ΕΔΩ!!!