HomeNEWSBurns Night στη Βρετανική Κατοικία από το Chivas Regal

Burns Night στη Βρετανική Κατοικία από το Chivas Regal

Η Βρετανική Κατοικία στην Αθήνα άνοιξε τις πύλες της σε εκλεκτούς καλεσμένους με αφορμή τον εορτασμό προς τιμήν του εθνικού ποιητή της Σκωτίας Robert Burns (1759-1796). Οι οικοδεσπότες της βραδιάς, η Βρετανίδα Πρέσβειρα, κα Kate Smith και ο Managing Director της Pernod Ricard Hellas, κ. Cyril Claquin, τίμησαν τον αείμνηστο ποιητή με τη διοργάνωση μιας αυθεντικής, σκωτσέζικης βραδιάς.

 

Η ιδιαίτερη αυτή τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών που γίνονται κάθε χρόνο, σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και διεθνώς, προς τιμήν του Robert Burns (1759-1796). Η Βρετανίδα Πρέσβειρα, κα Kate Smith, καλωσόρισε τους καλεσμένους και επεσήμανε την ύψιστη σημασία στη διατήρηση της συγκεκριμένης παράδοσης, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε την Pernod Ricard Hellas για την ευγενική συνεισφορά της στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

Η βραδιά περιλάμβανε δείπνο με αυθεντικές σκωτσέζικες γεύσεις υπό τους ήχους της γκάιντας και της παραδοσιακής σκωτσέζικης μουσικής, από τον bagpiper και τη μπάντα που παρευρίσκονταν στο χώρο. Master of Ceremony ήταν ο κ. Blair Bowman, ο οποίος καθοδηγούσε τους καλεσμένους με βάση το τελετουργικό που απαιτεί η βραδιά και ήταν αυτός που απήγγειλε το “Address to the Haggis”, ποίημα του Robert Burns προς τιμήν του haggis, του εθνικού πιάτου της Σκωτίας.

 

 

foto_2_1.jpg

 

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συνοδεύσουν τα επιλεκτικά εδέσματα με τα whiskies της οικογένειας Chivas Regal, όπως το Chivas Regal 12 Ετών, Chivas Regal Extra και Chivas Regal 18 Ετών. Με την ολοκλήρωση του δείπνου, ο κ. Μιχάλης Καγιάννης, Prestige Brand Ambassador της Pernod Ricard Hellas, μετέφερε τη μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας, σερβίροντας στους εκλεκτούς καλεσμένους το θρυλικό Chivas Regal 25 Ετών, αλλά και τις δύο πιο νέες (για την Ελλάδα) εκφράσεις, τα Chivas Regal Ultis και Chivas Regal Mizunara.

 

Ο Managing Director της Pernod Ricard Hellas, κ. Cyril Claquin στο πλαίσιο της φιλοξενίας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη μας τιμή να παρευρισκόμαστε στη Βρετανική Κατοικία και να συμμετέχουμε στον εορτασμό του μεγάλου λυρικού ποιητή, Robert Burns. Από την υπέροχη αυτή βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει το αυθεντικό, σκωτσέζικο whisky που αποτέλεσε κύριο θέμα σε πολλά από τα ποιήματά του, με τον Robert Burns να μιλά διθυραμβικά για αυτό».

 

Το Chivas Regal κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1909 και έκτοτε αποτελεί το πρώτο luxury whisky στον κόσμο. Ένα διαχρονικό, κλασικό whisky, που φημίζεται για την ποιότητα, την γεύση, το ύφος, τη σύνθεση και τη μοναδικότητά του. Το Chivas Regal είναι μια παγκόσμια μάρκα, που υπήρξε πάντα αναπόσπαστο μέρος της ανάπτυξης του σκωτσέζικου whisky σε όλο τον κόσμο. Σήμερα πουλάει 4,5 εκατ. λίτρα ετησίως σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την προσφορά, την επιχειρηματικότητα και την ακεραιότητα να βρίσκονται στο επίκεντρο του Chivas Regal, η μάρκα εγκαινίασε το 2014 την επιτυχημένη καμπάνια Win the Right Way, η οποία έχει ως στόχο να εμπνεύσει τη νέα γενιά, ενώ παράλληλα έχει θετικό αντίκτυπο στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

 

 

foto_3_1_0.jpg

 

Η γκάμα του Chivas Regal περιλαμβάνει το Chivas 12, το Chivas 18 και το Chivas 25. Το 2015, η κορυφαία μάρκα λάνσαρε το κορυφαίο μέλος της οικογένειας του Chivas Regal, το Chivas Regal The Icon, ενώ τον Οκτώβριο του 2016 κυκλοφορεί στην Ελλάδα και το Chivas Extra: ένα νέο, πλούσιο Chivas blend με whiskies που έχουν παλαιωθεί σε σπάνια βαρέλια που περιείχαν sherry. Η γκάμα συμπληρώθηκε το Μάρτιο του 2017, με το λανσάρισμα του Chivas Ultis, ένα blend από τα πέντε πιο πολύτιμα single Malts του οίκου Chivas.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.chivas.com

 τηλ. 210 6784350

email: benotiad@ikon.bbdogroup.gr & consultant@ikon.bbdogroup.gr

Διαβαστε επισης

loading...