HomeNEWSDIY:Απέκτησε το γατίσιο βλέμμα που πάντα ονειρευόσουν!

DIY:Απέκτησε το γατίσιο βλέμμα που πάντα ονειρευόσουν!

Απορείς πως οι άλλες καταφέρνουν να κάνουν το βλέμμα τους γατίσιο; Γιατί εκείνες το καταφέρνουν και εσύ όχι; Θες ένα βλέμμα που να μαγνητίζει;

 

 

Ε,τότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου πούμε οτι το Athenstimeout.gr βρήκε την λύση!

 

Με την βοήθεια του παρακάτω video της Jaclyn Hill και με τις οδηγίες μας θα πετύχεις το αποτέλεσμα που πάντα ονειρευόσουν!

 

Αρχικά θα το τοποθετήσεις σελοτέιπ στο κάτω μέρος του ματιού, για να μπορέσεις να κάνεις την γραμμή του eyesliner πιο εύκολα ( και να μην λερωθείς).

Με μια απαλή σκιά  θα βάψεις το πάνω μέρος του ματιού σας. Έπειτα θα πάρεις ένα καφέ σκούρο μολύβι και θα βάψετε πολύ κοντά τις βλεφαρίδες σας όπως θα τοποθετούσατε το eyesliner.Μετά θα πάρετε μια καφέ σκιά και θα προσπαθήσετε να σβήσετε την γραμμή θα απλώσετε την σκιά με τεχνική μπανάνα.Στην συνέχεια θα πάρετε μια μαύρη σκιά και θα πατήσετε το σημείο που σβήσατε και θα το απλώσετε πάνω απο το άλλο. Μετά θα κάνετε μια λεπτή γραμμή eyesliner και για να δώσετε ένταση στο βλέμμα θα τοποθετήσετε τις  ψεύτικες βλεφαρίδες σας.Αφού αφαιρέσετε το σελοτέιπ. τοποθετήστε concealer και μετά βάλτε μαύρο μολύβι στο  εσωτερικό των ματιών σας και με λίγη καφέ σκιά θα σβήσετε το μολύβι κάτω απο τις βλεφαρίδες σας.

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...