Home NEWS Δύο βραβεία για τα ψηφιακά Μέσα του Alpha στα Digital Media Awards 2015

Δύο βραβεία για τα ψηφιακά Μέσα του Alpha στα Digital Media Awards 2015

0
294

Πανεπιστημιακοί, άνθρωποι της αγοράς και ειδικοί στα ψηφιακά Μέσα επιβράβευσαν τις βέλτιστες πρακτικές στην Ψηφιακή Επικοινωνία και το Digital Marketing στα DIME Awards 2015.Ο Alpha απέσπασε Gold βραβείο για Best Launch and ReLaunch Campaign για το σύνολο της ψηφιακής προώθησης της σειράς «10η Εντολή» και Silver βραβείο στην κατηγορία Best Public Service / CSR Award για την καμπάνια #theslapGR. Είναι η πρώτη φορά που ο Alpha υποβάλλει υποψηφιότητα ως ψηφιακός εκδότης περιεχομένου και βραβεύεται σε παρόμοιο θεσμό.Η βράβευση στα Digital Media Awards 2015 έρχεται σαν επιστέγασμα της εξαιρετικής φετινής πορείας του Alpha τόσο τηλεοπτικά, όσο και στα ψηφιακά Μέσα.

Λίγα λόγια για τις ενέργειες που βραβεύτηκαν:

Gold βραβείο – Best Launch and ReLaunch Campaign

Για το λανσάρισμα της σειράς «10η Εντολή», αναπτύχθηκε μία καμπάνια 360 μοιρών σε όλα τα ψηφιακά Μέσα του Alpha (www.alphatv.gr/10hentolh, Alpha Mobile App, Facebook, YouTube, Instagram, Twitter). Βασικός προωθητικός άξονας ήταν το Facebook app, το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε in house και καλούσε τους χρήστες να βρουν «ποιος είναι ο δολοφόνος» μέσα από μία φωτογραφία αποσπάσματος της σειράς που έδειχνε έξι γνωστά πρόσωπα ηθοποιών μέσα σε ένα ασανσέρ. Μετά από κλήρωση, 20 νικητές παρακολούθησαν μία αποκλειστική προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς στα Village Cinemas σε ειδικό event.

Silver βραβείο – Best Public Service / CSR Award

Η καμπάνια #theslapGR κάλεσε τους χρήστες των social media να ανεβάσουν τη φωτογραφία του χεριού τους με το χαρακτηριστικό κόκκινο Χ, παγκόσμιο σύμβολο κατά της βίας, με αφορμή το λανσάρισμα της σειράς “The Slap”. Οι παρουσιαστές και ηθοποιοί του σταθμού στήριξαν την ενέργεια και οι φωτογραφίες τους έδωσαν το έναυσμα σε χιλιάδες χρήστες των social media να πάρουν μέρος. Συνολικά, η ενέργεια είχε απήχηση σε περισσότερους από 500.000 μοναδικούς χρήστες των social media.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Στο “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” αυτού του σαββατοκύριακου!

 

Τώρα και video game για το «Star Wars»