HomeNEWSΗ ALCATEL ONETOUCH παρουσίαζει τη Νέα Σειρά GO Τα GO PLAY...

Η ALCATEL ONETOUCH παρουσίαζει τη Νέα Σειρά GO Τα GO PLAY και GO WATCH Είναι έτοιμα για Δράση

 

 

GO PLAY

  • Γερή κατασκευή, ανθεκτικό στις πτώσεις, αδιάβροχo και ανθεκτικό στη σκόνη (IP 67)

  • Έχει 8 μοντέρνα χρώματα και συνδυάζεται με αδιάβροχα ακουστικά

  • Καταγράψτε ζωντανά ότι παίζει στην οθόνη του κινητού σας, και προσθέστε Φωνή

  • Λήψη φωτογραφιών κάτω από το νερό

  • Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας – 20 ημέρες χρόνος αναμονής, 8.3 ώρες χρόνος ομιλίας και 55 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής

 

IFA, Βερολίνο, 04 Σεπτεμβρίου 2015 – Η ALCATEL ONETOUCH, μία από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες στον κόσμο στην κατηγορία των smartphone, ανακοίνωσε τη νέα σειρά GO. Το GO PLAY που συνδυάζεται με το GO WATCH είναι σχεδιασμένα για δραστήριους χρήστες και έτοιμα πάντα για δράση. Βγάζει φωτογραφίες κάτω από το νερό. Πέφτει στην λάσπη. Αναλαμβάνει την ευθύνη ενός μουσικού φεστιβάλ. Πέταξέ το από 1.5 μέτρο ύψος. Όλα είναι καλά.

 

GO PLAY, είναι αδιάβροχο!

 

Παιχνίδια στην θάλασσα και ένα τεράστιο κύμα έρχεται. Splash! Το τηλέφωνό σας πέφτει στο νερό. Κανένα πρόβλημα! Είναι αδιάβροχο. Το GO PLAY όχι μόνο είναι αδιάβροχο, αλλά τραβάει φωτογραφίες και βίντεο κάτω από το νερό. Χρησιμοποιήστε το GO PLAY για υποβρύχιες αστείες λήψεις με την 8 Mpxl κύρια κάμερα και την 5 Mpxl μπροστινή κάμερα.

 

Πετάξτε το από ψηλά, αντέχει!

 

Αδιάβροχο. Ανθεκτικό στη σκόνη και στις πτώσεις. Σε ένα γεμάτο από κόσμο συρμό του μετρό κάποιος σας σπρώχνει ενώ γράφετε μήνυμα. Ο κόσμος σπρώχνεται και το τηλέφωνο σας γλυστράει από τα χέρια. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Το GO PLAY σας καλύπτει όταν έχετε πτώσεις ή απλώς κακή τύχη.

 

Καταγράφει τα πάντα ζωντανά!

 

Καταγράψτε ζωντανά ότι παίζει η οθόνη σας. Προσθέστε τη φωτογραφία σας και γράψτε τα σχόλιά σας στα αγαπημένα σας τραγούδια, ή δείξτε στους φίλους σας το προφίλ σας σε οποιοδήποτε παιχνίδι παίζετε. Μεταδώστε την τρέλα σας μέσα από τα προεγκατεστημένα Periscope, Vine και Zello.

Χρωματίστε τον κόσμο σας και αποθανατίστε τις όμορφες στιγμές σας.

Το GO PLAY διατείθεται σε 8 δροσερά χρώματα για να ταιριάζει με την τελευταία τάση της μόδας. Είναι διαθέσιμο σε σκούρο γκρι, σκούρο κόκκινο, σκούρο πράσινο, πορτοκαλί, μπλε, ρόζ, λαχανί, μπλέ και πορτοκαλί. Επίσης υπάρχουν αδιάβροχα ακουστικά και θήκη προστασίας που συνδυάζονται με το GO PLAY. Και ενώ εσείς παίζετε, τραβάτε τις όμορφες στιγμές σας. Το GO PLAY χάρη στην 2500 mAh μπαταρία του προσφέρει 20 μέρες χρόνο αναμονής, 8.3 ώρες χρόνο ομιλίας και 55 ώρες αναπαραγωγή μουσικής.

 

GO WATCH. Παίξτε με τον συνδυασμό

Το GO WATCH είναι ο απόλυτoς συνδυασμός για τις GO PLAY περιπέτειές σας. Είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη και στις πτώσεις. Είναι συμβατό με Android και iOS και έχει κορυφαίες λειτουργίες ώστε να ταιριάζει με την καλή του εμφάνιση. Επίσης σας ενημερώνει για SNS, SMS, emails, κλήσεις και τον καιρό. Το GO WATCH είναι 100% προσαρμόσιμο με εναλλασσόμενη πρόσοψη και περικάρπιο. Συνδυάστε το με το καθημερινό σας ντύσιμο!

 

Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, γίνε κοινωνικός

Το GO WATCH δίνει την μοναδική εμπειρία και επιτρέπει στους χρήστες να σκιαγραφήσουν τα συναισθήματά τους. Πώς; Πατήστε το κουμπί GO για να ενεργοποιηθεί η μέτρηση του παλμού ενός συναισθήματος. Ένα συναισθηματικό γράφημα θα δημιουργηθεί με βάση τα στοιχεία από το γυροσκόπιο, τον αισθητήρα του καρδιακού παλμού και το επιταχυνσιόμετρο. Επιλέξτε ένα θέμα που ταιριάζει με την διάθεσή σας, ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε τον εξατομικευμένο παλμό συναισθήματος. Μπορείτε άμεσα να μοιραστείτε το μοναδικό παλμό των συναισθημάτων σας μέσα από τα social media ή ακόμη και να το ορίσετε ως wallpaper του δικού σας GO WATCH.

 

Μεγάλης διάρκειας μπαταρία και εύκολη φόρτιση.

Μείνετε δραστήριοι! Το GO WATCH με την 225mAh μπαταρία επιτρέπει την χρήση για 2-5 μέρες. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος αντάπτορας. Απλά συνδέστε το σε οποιοδήποτε φορτιστή micro-USB για γρήγορη και εύκολη φόρτιση.

 

Σας περιμένουμε στο Hall 21B, Stand 104 στην IFA.

Για περισότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το γράφειο τύπου:

http://www.alcatelonetouch.com/globalen/news

 

Επικοινωνία

press.gr@alcatelonetouch.com

 

Σχετικά με την ALCATEL ONETOUCH

 

Η ALCATEL ONETOUCH είναι επωνυμία της TCL Communication, μιας διεθνούς πολυπολιτισμικής εταιρείας που σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται διεθνώς ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο κινητών και συσκευών Internet. Η TCL Communication είναι μια δημόσια εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ (2618.HK) και μέλος της TCL Corporation, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα μας www.alcatelonetouch.com

Διαβαστε επισης

loading...