Home NEWS Η L’Oréal και ο Armani ανανεώνουν τη συνεργασία τους στο χώρο της ομορφιάς

Η L’Oréal και ο Armani ανανεώνουν τη συνεργασία τους στο χώρο της ομορφιάς

0
409

Η L’Oréal και ο Όμιλος Armani ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα την υπογραφή συμφωνίας για την ανανέωση της άδειας συνεργασίας τους μέχρι το 2050.

 

Ο εμβληματικός Ιταλικός οίκος μόδας ιδρύθηκε στο Μιλάνο το 1975 από τον Giorgio Armani και είναι αναγνωρισμένος για την κομψότητα και την αρτιότητα του στυλ του, ενώ προσελκύει παγκοσμίως απαιτητικούς και εκλεπτυσμένους πελάτες στο χώρο της επιλεκτικής. 

 

Από το 1988 η L’Oréal, η ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της ομορφιάς παγκοσμίως,δημιουργεί μέσα από το Τμήμα Επιλεκτικής της, μοναδικές σειρές αρωμάτων, προϊόντων περιποίησης προσώπου και μακιγιάζ, επωφελούμενη από την έμπνευση και το όραμα του κ. Armani. Αυτές οι σειρές προϊόντων παρουσιάζουν μία από τις ισχυρότερες αναπτύξεις στον τομέα της ομορφιάς, φέρνοντας έσοδα μεγαλύτερα από το ένα δισεκατομμύριο ευρώ το 2017.

 

«Η ανανέωση της συμφωνίας μας με τον Όμιλο Armani είναι απόδειξη της εμπιστοσύνη μας στην επιτυχία αυτής της συνεργασίας η οποία έχει δείξει τη δύναμη της και τη συνοχή της όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε ο Jean-Paul Agon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της  L’Oréal. «Υπάρχει μια ουσιαστική συνέργεια ανάμεσα στην τεχνογνωσία της L’Oréal και την εξαιρετική δημιουργική έμπνευση του Giorgio Armani, γεγονός που συμβάλλει στο να αποτελεί η μάρκα Armani μία από τις πιο όμορφες και πιο δυναμικές μάρκες ομορφιάς ανά τον κόσμο».

 

 

«Η συνεργασία με την L’Oréal αποτελεί μια από τις πρώτες συνεργασίες στο χαρτοφυλάκιο μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ανανέωση της συμφωνίας μας, εδραιώνοντας έτσι μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία. Η αποστολή της L’Oréal και ο ισχυρός επαγγελματισμός της εναρμονίζονταν πάντοτε με το δυναμικό και δημιουργικό πνεύμα που αποτελεί τον πυρήνα της φιλοσοφίας μου. Με την πάροδο των χρόνων, η αμοιβαία εμπιστοσύνη μας, μας οδηγεί συνεχώς σε εξαιρετικά αποτελέσματα» ανάφερε ο κ. Giorgio Armani, Πρόεδρος του Ομίλου Armani.  

 

Για περισσότερα από 100 χρόνια, η L’Oréal είναι αφοσιωμένη στην ομορφιά. Με το μοναδικό διεθνές χαρτοφυλάκιό της, που αποτελείται από 34 διαφορετικές και αλληλοσυμπληρούμενες μάρκες, ο ‘Όμιλος σημείωσε κατά το 2017 πωλήσεις ύψους 26,02 δισ. ευρώ, ενώ απασχολεί 82.600 άτομα παγκοσμίως. Αποτελώντας την κορυφαία εταιρεία ομορφιάς παγκοσμίως, η L’Oréal είναι παρούσα σε όλα τα δίκτυα διανομής: κανάλια ευρείας διανομής, πολυκαταστήματα, φαρμακεία, κομμωτήρια, καταστήματα αφορολόγητων ειδών, επώνυμα καταστήματα λιανικής και ηλεκτρονικό εμπόριο.

 

Η έρευνα και η καινοτομία, καθώς και μία εξειδικευμένη ερευνητική ομάδα 3.885 ατόμων, αποτελούν τον πυρήνα της στρατηγικής της L’Oréal, που στοχεύει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες ομορφιάς σε όλο τον πλανήτη. Η δέσμευση της L’Oréal για βιώσιμη ανάπτυξη για το 2020 με την ονομασία “Sharing Beauty With All”, θέτει φιλόδοξους στόχους βιωσιμότητας σε όλη την αλυσίδα αξίας του Ομίλου. Εδώ για πληροφορίες. 

 

Ο Όμιλος Armani κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στο χώρο της μόδας και των προϊόντων πολυτελείας. Ο Όμιλος σχεδιάζει, παράγει, διανέμει και διαθέτει προϊόντα μόδας και lifestyle, τα οποία, μετά και τον πρόσφατο αναπροσδιορισμό του χαρτοφυλακίου των μαρκών του, επί του παρόντος επικεντρώνονται στα Giorgio Armani, Emporio Armani και A/X Armani Exchange.