HomeNEWSΟ Leonardo DiCaprio διοργανώνει δημοπρασία με περιβαλλοντικό περιεχόμενο στο Σεντ Τροπέ

Ο Leonardo DiCaprio διοργανώνει δημοπρασία με περιβαλλοντικό περιεχόμενο στο Σεντ Τροπέ

Το Ίδρυμα Leonardo DiCaprio θα διοργανώσει το τρίτο ετήσιο gala στον αμπελώνα του Κτήματος Bertaud Belieu στο St Tropez στη Γαλλία αυτό το μήνα , και για άλλη μια φορά θα δίνεται η δυνατότητα δημοπράτησης πολλών αναμνηστικών αντικειμένων διαφόρων celebrities,   καθώς και έργων  σύγχρονης τέχνης.
 
Η σημαντική φιλανθρωπική εκδήλωση συγκεντρώνει χρήματα για να προστατευτεί ο τελευταίος άγριος βιότοπος , να εφαρμοστούν  λύσεις που επαναφέρουν σε ισορροπία τα απειλούμενα οικοσυστήματα και να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη υγεία και ευημερία όλων των κατοίκων της γης .
 
Η φετινή δημοπρασία, θα συν – φιλοξενείται από τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και οικολόγο, Leonardo DiCaprio , τον πρόεδρο του Παγκόσμιου ιδρύματος Milutin Gatsby και τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο, Terry Tamminen .

 

Milutin Gatsby and Leonardo DiCaprio (Getty Images )

 

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν, οι Cate Blanchett , Μαριόν Κοτιγιάρ , Μπόρις Collardi , Φιλίπ Κουστό , Jr. , Πενέλοπε Κρουζ , Ρόμπερτ Ντε Νίρο , Jonah Hill , Κέιτ Χάντσον , Σκάρλετ Γιόχανσον , Tobey Maguire , ο Edward Norton , Caroline Scheufele , Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ , ο Kevin Spacey και Charlize Theron .

Θέμα που σε ενδιαφέρει! Αυτά είναι τα αγαπημένα sex toys τον γυναικών που κρατάνε κρυφά από τους άντρες!

Διαβαστε επισης

loading...