HomeNEWSΌλα του κόσμου τα περίεργα…. Ειδικά τα απαγορευμένα που θα σε κάνουν...

Όλα του κόσμου τα περίεργα…. Ειδικά τα απαγορευμένα που θα σε κάνουν να…

Πολλές οι χώρες των τρελών…

Πραγματικά ορισμένες από αυτές, αν όχι όλες, τις θεωρούμε παράλογες. Συνήθειες ή πράγματα που απαγορεύονται ρητώς, με νόμους και κυρώσεις σε περίπτωση παράβασης!

Η λίστα θα μπορούσε να είναι μακριά… αλλά για να μην σας κουράζουμε, επιλέξαμε τα top της τρέλας που δεν πάει στα βουνά.. αλλά σε Κίνα, Σαουδική Αραβία κ.ά…

Τι απαγορεύεται στην Σαουδική Αραβία:

Όχι στον Άγιο Βαλεντίνο. Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας θεωρεί ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια γιορτή με καθαρά ισλαμικές πεποιθήσεις, για αυτό και ότι σχετίζεται με την ημέρα των ερωτευμένων απαγορεύεται δια ροπάλου!

Οι γυναίκες δεν οδηγούν. Οκ κάτι τέτοιο θα το περιμένατε.. το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει γραπτός νόμος που να το απαγορεύει, απλά καμία αρχή, με το έτσι θέλω, δεν εκδίδει άδειες στο γυναικείο φύλο.

Πάμε προς Μαλαισία μεριά..

Εκεί γενικά απαγορεύεται το κίτρινο χρώμα. Δεν πάει να είναι τελευταία λέξη της μόδας… Ο λόγος; Επειδή ήταν το  χρώμα μιας ομάδας ακτιβιστών της αντιπολίτευσης.

Λίγο παραδίπλα.. στην Σιγκαπούρη..

Παράνομη θεωρείται η πώληση αλλά και το ίδιο το μάσημα τσίχλας. Ο νόμος αυτός δημιουργήθηκε γιατί προφανώς βαρέθηκαν να μαζεύουν τσίχλες από κάτω και ήθελαν να κρατήσουν τον τόπο καθαρό.

Και κλείνουμε με κάτι που θα σας… εξιτάρει και μας έρχεται από Αυστραλία..

Απαγορεύεται σε ταινίες πορνό οι γυναίκες να έχουν μικρό στήθος! Ναι ναι.. Να και κάτι που θα σας άρεσε.. Ο λόγος; Το μικρό στήθος δεν μοιάζει γυναικείο παρά παιδικό, έτσι αν παρακολουθήσεις ερωτική ταινία με μικρά προσόντα, είναι σαν να παρακολουθείς παιδική πορνογραφία… Λίγο τραβηγμένο κατά την γνώμη μας…

 

Πηγή

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις για το Victor-Victoria!

Διαβαστε επισης

loading...