Home NEWS Σημαντική διάκριση για την ομάδα του Blends στο «Αθηνόραμα Bar Awards-Shaker Trophy»

Σημαντική διάκριση για την ομάδα του Blends στο «Αθηνόραμα Bar Awards-Shaker Trophy»

0
246

Με ένα Shaker βραβεύτηκε το Blends με head bartender την Μυρσίνη Σπανέλη, στον θεσμό «Αθηνόραμα Bar Awards-Shaker Trophy». Το Blends, το γνωστό all day café-bar-restaurant στη Γλυφάδα, έχοντας κλείσει μόλις επτά μήνες λειτουργίας έλαβε μέρος στο θεσμό και απέσπασε το πρώτο του βραβείο!

 

 

Η ομάδα του Blends αξιολογήθηκε ανάμεσα πολλά bars της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης καθώς και της επαρχίας για την ποιότητα και την πληρότητα της spirit list, τη σωστή εκτέλεση τεσσάρων συγκεκριμένων κλασικών cocktails, τη δοκιμή και αξιολόγηση των δημιουργικών/ signature προτάσεων καθώς και τη δοκιμή 3 cocktails μέσα από τα οποία αξιολογήθηκε η δεξιότητα, η φαντασία και η γνώση του δημιουργού τους για τη δημιουργία των οποίων δίνεται μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

 

Η Μυρσίνη Σπανέλη έχει δημιουργήσει μια εντυπωσιακή λίστα με break – through signature cocktails σύμφωνα με τις γαστρονομικές τάσεις αλλά και όλες τις νέες τεχνικές. Ο υβριδικός κατάλογος με τα cocktails είναι ξεχωριστός με το blending tree να ρίχνει τους καρπούς του και κάθε φορά να δίνει έμπνευση για ένα άλλο θέμα.

 

Αυτή τη περίοδο, στην κάρτα του Blends ενώνονται 2 διαφορετικοί καρποί και δίνεται ένα νέο αποτέλεσμα. Δηλαδή, υπάρχουν δύο κλασικά cocktails με άλλες τεχνικές και κάποια πειραγμένα συστατικά καινούργια από την μίξη των οποίων βγαίνει μια νέα συνταγή.

Η ομάδα της Μυρσίνης αποτελείται από τους bartenders: Βασίλη Σγουρομάλλη, Γιάννη Μπόζοβιτς, Δημήτρη Καραπάνο, Κωνσταντίνο Αλτόγλου και Μάρκελο Παξιμάδη.

 

 

Ακόμα, η Μυρσίνη Σπανέλη, ο Βασίλης Σγουρομάλλης, ο Δημήτρης Καραπάνος και ο Μάρκελος Παξιμάδης διαγωνίζονται αυτή την περίοδο στον κορυφαίο διαγωνισμό World Class Greece 2018 που θα αναδείξει τον κορυφαίο Έλληνα bartender της χρονιάς. Οι φιναλίστ που θα ξεχωρίσουν, θα βρεθούν ακόμα πιο κοντά στη διεκδίκηση του κορυφαίου τίτλου World Class Bartender of the Year 2018 όπου λαμβάνουν μέρος οι καλύτεροι bartenders στον κόσμο.

 

Blends.

The place to blend your senses.

Για τα νέα του Blends, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του http://www.blends.com.gr

και τις σελίδες τους στο Facebook https://www.facebook.com/BlendsGlyfada/

και το Instagram https://www.instagram.com/blendsglyfada/

 

Blends: Φοίβης 19 Γλυφάδα, ΤΚ 16674, Τηλ: 21 1182 1711